Sådan genfinder du manglende noter

< Forrige / Næste >

Sådan genfinder du manglende noter

Mangler du en hel note?

Hvis du mangler en hel note, er der to ting, du kan gøre:

1. Tjek din 'Papirkurv'-notesbog
  2. Gennemsøg din konto fra Evernote Web

Tjek din 'Papirkurv'-notesbog

Det første, du skal gøre, er at tjekke din 'Papirkurv'-notesbog i tilfælde af, at noten blev slettet ved en fejl. 'Papirkurv'-notesbogen er den sidste notesbog i din notesbogsliste. Noter i 'Papirkurv'-notesbogen vises ikke i søgeresultaterne, så du skal gennemse 'Papirkurv'-notesbogen manuelt. For at flytte en note ud af 'Papirkurv'-notesbogen skal du klikke på Gendan note.

Evernote Business-kunder har to ‘Papirkurv’-notesbøger: én til personlige noter og én til Business-noter. Business 'Papirkurv'-notesbogen indeholder alle de noter, der er blevet slettet fra Business-notesbøger, som du har oprettet eller er tilmeldt. Du kan se eller gendanne noter fra din Business-papirkurv, men det er kun en Evernote Business-konto, der kan tømme papirkurven via administratorkonsollen.

Læs mere om hvordan du gendanner slettede noter

Læs mere om hvordan du sletter noter og tømmer papirkurven

Gennemsøg din konto fra Evernote Web

Hvis du ikke kan se noten i ‘Papirkurv’-notesbogen skal du logge ind på din konto i Evernote Web for at tjekke, om den er i din noteliste eller i 'Papirkurv'-notesbogen. Hvis du ser noten i Evernote Web er der sandsynligvis en synkroniseringsfejl på en af dine enheder, så du skal løse vha. fejlfinding.

Nøgleord:

• mistet
  • mistet note
  • mistede noter
  • mangler
  • manglende noter
  • genopret note
  • genopret noter
  • gendan note