Sådan genfinder du manglende noter

Mangler du en hel note?

Hvis du mangler en hel note, er der to ting, du kan gøre:

1. Tjek din 'Papirkurv'-notesbog
  2. Gennemsøg din konto fra Evernote Web

Tjek din 'Papirkurv'-notesbog

Det første, du skal gøre, er at tjekke din 'Papirkurv'-notesbog i tilfælde af, at noten blev slettet ved en fejl. 'Papirkurv'-notesbogen er den sidste notesbog i din notesbogsliste. Noter i 'Papirkurv'-notesbogen vises ikke i søgeresultaterne, så du skal gennemse 'Papirkurv'-notesbogen manuelt. For at flytte en note ud af 'Papirkurv'-notesbogen skal du klikke på Gendan note.

Evernote Business-kunder har to ‘Papirkurv’-notesbøger: én til personlige noter og én til Business-noter. Business 'Papirkurv'-notesbogen indeholder alle de noter, der er blevet slettet fra Business-notesbøger, som du har oprettet eller er tilmeldt. Du kan se eller gendanne noter fra din Business-papirkurv, men det er kun en Evernote Business-konto, der kan tømme papirkurven via administratorkonsollen.

Læs mere om hvordan du gendanner slettede noter

Læs mere om hvordan du sletter noter og tømmer papirkurven

Gennemsøg din konto fra Evernote Web

Hvis du ikke kan se noten i ‘Papirkurv’-notesbogen skal du logge ind på din konto i Evernote Web for at tjekke, om den er i din noteliste eller i 'Papirkurv'-notesbogen. Hvis du ser noten i Evernote Web er der sandsynligvis en synkroniseringsfejl på en af dine enheder, så du skal løse vha. fejlfinding.

Mangler du noteindhold?

Hvis du forsøger at genfinde manglende indhold fra en bestemt note, er der et par ting, du kan prøve:

• Hvis du er Premium-abonnent: Prøv at tjekke din notehistorik. Notehistorik er tilgængelig på vores desktop-klienter for Mac og Windows Desktop, samt på Evernote Web.

Læs mere om hvordan du får adgang til og bruger notehistorik

• Hvis du ikke kan finde det i notehistorikken: Hvis du ikke kan se den korrekte version af din note i notehistorikken, så prøv at gennemsøge din konto for 'modstridende modifikationer' eller 'modstridende ændringer'. Det er muligt, at der opstod et problem med versionen af den note, du leder efter, og at noten derfor ikke blev synkroniseret. Hvis du finder en notekonflikt, så kopiér indholdet fra denne note tilbage til den originale note eller til en ny, og synkronisér igen.

• Hvis du har en nyere sikkerhedskopi (Windows): Hvis du har oprettet noten i Evernote til Windows Desktop og ikke kan finde din note, men har en nyere sikkerhedskopi af din enhed, så kan du være i stand til at genfinde noten.

Læs mere om hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner konto-sikkerhedskopier på Windows-computere

• Hvis du bruger en Mac eller ikke har en sikkerhedskopi (Windows): Hvis du mangler noteindhold i Evernote til Mac og har en sikkerhedskopi, eller hvis du mangler indhold i Evernote til Windows Desktop men ikke har en sikkerhedskopi, så kontakt os så vi kan hjælpe dig når du forsøger at genfinde din note/dine noter.

Når du indsender en rapport:

1. Vælg 'Rapporter datatab' i feltet 'Har du brug for hjælp?' på formularen for supportanmodning
  2. Angiv hvilken enhed du brugte, da datatabet opstod
  3. Skriv en kort beskrivelse eller et par linjer om hvor du sidst så den korrekte version
  4. Vedhæft en aktivitetslog fra den enhed, hvor du sidst så noten

Nøgleord:

• mistet
  • mistet note
  • mistede noter
  • mangler
  • manglende noter
  • genopret note
  • genopret noter
  • gendan note