Udskriv noter

< Forrige / Næste >

Udskriv noter

Mac og Windows

Det nye Evernote til Mac og det nye Evernote til Windows

Sådan udskriver du en enkelt note:

1. Vælg den note du vil udskrive
  2. Klik på Note > Udskriv note via menulinjen

Bemærk: Muligheden for at udskrive flere noter er endnu ikke tilgængelig i det nye Evernote til Mac eller det nye Evernote til Windows.

Ældre version af Evernote til Mac og Windows:

Sådan udskriver du en enkelt note:

1. Vælg den note du vil udskrive
  2. Klik på Fil > Udskriv via menulinjen

Sådan udskriver du flere noter:

1. Tryk på Shift + klik for at vælge en række noter eller Ctrl + klik (Mac: Cmd + klik) for at vælge de individuelle noter, du ønsker at udskrive
  2. Klik på Fil > Udskriv via menulinjen
  3. For at få en forhåndsvisning af hvordan dine noter vil se ud skal du klikke på File > Forhåndsvisning af udskrift (Windows) eller vælge PDF-muligheden i din udskriftmenu (Mac)

Hvis du ofte har brug for at udskrive noter kan du tilføje Udskriv-knappen til din værktøjslinje, så den altid er tilgængelig.

iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS

Sådan udskriver du en enkelt note:

1. Åbn den note du vil udskrive
  2. Tryk på knappen Flere handlinger (tre prikker) og vælg Udskriv note
  3. Vælg en tilgængelig printer og tryk derefter på Udskriv

Ældre version af Evernote til iOS:

Sådan udskriver du en enkelt note:

1. Åbn den note du vil udskrive
  2. Tryk på deleknappen (person med tegnet plus (+) og tryk derefter på Flere delingsmuligheder > Del udenfor Evernote og tryk derefter på Udskriv

Bemærk: Muligheden for at udskrive flere noter er ikke tilgængelig i Evernote til iOS.

Nøgleord:

• udskriv
  • udskrift