Organiser med mærker

< Forrige / Næste >

Organiser med mærker

Organiser mærker

Hvad kan jeg gøre med mærker?

Mærker giver dig mulighed for at føje nøgleord til noter, hvilket gør, at de er nemmere at finde og gennemse, når du har mange af dem. Brug mærker når en note kan høre ind under mere end én kategori eller når du ønsker at filtrere resultater i en vis notesbog efter et nøgleord. Du kan også bruge mærker til at knytte noter til kategorier, minder eller placeringer.

Eksempler:

• Projektledelse: Tilføj et mærke for at identificere projektets status (aktivt, næste, fuldført), eller føj et mærke til det pågældende nummer eller den pågældende funktion.
  • Opgavestyring: Føj en prioritetsetiket til noter (p1, p2, p3).
  • Rekruttering: Tilføj et mærke med stillingens fysiske beliggenhed (Århus, København) eller med den rekrutteringsansvarlige.
  • Research: Tilføj et mærke for den relevante virksomhed eller det relevante projekt.

Bemærk: Når du tilføjer mærker til noter i Business-notesbøger i Evernote Business, så tilføjes de automatisk til det søgbare indeks over delte mærker, der er tilgængeligt for hele virksomheden.

Sådan tilføjer du mærker til noter

• Mac

Øverst i noten skal du vælge Klik for at tilføje mærker.

• Windows

Vælg Tilføj mærke øverst i noten...

• iPhone, iPad og iPod touch

1. Åbn noten og tryk på infoknappen (bogstavet 'i')
    2. Tryk på plusknappen (+) for at tilføje et eksisterende mærke eller vælg Tilføj mærke for at tilføje et nyt mærke.
  • Android

1. Vælg mærkeknappen øverst i noten.
    2. Vælg et eksisterende mærke fra listen eller indtast et nyt.
  • Web

Klik på Nyt mærke... øverst i noten. Indtast derefter dit mærke/dine mærker eller vælg et eksisterende mærke.

Evernote Business: Klik på Tilføj mærke i bunden af noten for at søge i hovedlisten over mærker, der bruges af din virksomhed, eller oprette nye mærker.

Flere tips

Udforsk følgende tips for at læse om andre måder du kan arbejde med mærker:

• Få adgang til mærker ved hjælp af genveje: Opret genveje til mærker for hurtigt at få adgang til alle noter med det samme mærke Få mere at vide
  • Opret en virksomhedsstruktur: Lav aftaler om regler for navngivning og skab en virksomhedsstruktur for noter, notesbøger og mærker. Få mere at vide
  • Administration af virksomhedens mærker: Evernote Business-administratorer kan bruge virksomhedens administratorkonsol til at foretage ændringer i mærkelisten. Få mere at vide

Nøgleord:

• mærke
  • etiket
  • organiser
  • sortér
  • fil
  • administrer mærker
  • anvend mærker
  • business-mærker