Organiser med mærker

Organiser mærker

Hvad kan jeg gøre med mærker?

Mærker giver dig mulighed for at føje nøgleord til noter, hvilket gør, at de er nemmere at finde og gennemse, når du har mange af dem. Brug mærker når en note kan høre ind under mere end én kategori eller når du ønsker at filtrere resultater i en vis notesbog efter et nøgleord. Du kan også bruge mærker til at knytte noter til kategorier, minder eller placeringer.

Eksempler:

• Projektledelse: Tilføj et mærke for at identificere projektets status (aktivt, næste, fuldført), eller føj et mærke til det pågældende nummer eller den pågældende funktion.
  • Opgavestyring: Føj en prioritetsetiket til noter (p1, p2, p3).
  • Rekruttering: Tilføj et mærke med stillingens fysiske beliggenhed (Århus, København) eller med den rekrutteringsansvarlige.
  • Research: Tilføj et mærke for den relevante virksomhed eller det relevante projekt.

Bemærk: Du kan søge eller filtrere ud fra ethvert mærke, som dit team har føjet til noter i Business-notesbøger.

Sådan tilføjer du mærker til noter

• Mac

Øverst i noten skal du vælge Klik for at tilføje mærker.

• Windows

Øverst i noten skal du vælge Klik for at tilføje mærker.

• iPhone, iPad og iPod touch

1. Åbn noten og tryk på infoknappen (bogstavet 'i')
    2. Tryk på plustegnet (+) for at tilføje et eksisterende mærke eller vælg Tilføj mærke for at tilføje et nyt mærke.
  • Android

1. Vælg mærkeknappen (etiket) øverst i noten.
    2. I feltet hvor du ser 'Tilføj mærker...' skal du vælge et eksisterende mærke eller indtaste et nyt mærke.
  • Web

Øverst til højre i noten skal du klikke inde i feltet 'Nyt mærke...' (øverst i noten) og derefter indtaste dit mærke/dine mærker eller alternativt vælge et eksisterende mærke.

Flere tips

Udforsk følgende tips for at læse om andre måder du kan arbejde med mærker:

• Få adgang til mærker ved hjælp af genveje: Opret genveje til mærker for hurtigt at få adgang til alle noter med det samme mærke Få mere at vide
  • Opret en virksomhedsstruktur: Lav aftaler om navngivning af konventioner og en virksomhedsstruktur til noter, notesbøger og mærker Få mere at vide

Nøgleord:

• tilføj mærke
  • tilføj mærker
  • etiketter
  • organiser med mærker
  • mærke
  • mærker