Kom godt i gang med Evernote Business for kontoadministratorer

Kom godt i gang med Evernote Business for kontoadministratorer

Kom godt i gang med Evernote Business for kontoadministratorer

Hvad er Evernote Business?

Evernote Business gør det muligt for din virksomhed at registrere, søge, dele og opdage den samlede viden i hele din organisation. Denne vejledning giver et hurtigt overblik for at hjælpe din virksomhed med at komme hurtigt i gang med Evernote Business vha. fire enkle trin:

1. Opret en ny Evernote Business-konto til din virksomhed
  2. Tilføj brugere
  3. Opret Business-notesbøger og tilføj indhold
  4. Del virksomhedsrelateret indhold med teamet

1. Opret en ny Evernote Business-konto til din virksomhed

Der findes to måder at oprette en ny konto, afhængig af om Evernote er nyt for dig, eller om du allerede har en personlig Evernote-konto.

Hvis du har en eksisterende Evernote-konto:

Log ind på din personlige konto og opgrader den til en Evernote Business-konto

Log på Evernote

Læs mere om at opgradere en eksisterende konto

Hvis du er ny Evernote-bruger:

1. Gå til Evernote Business-hjemmesiden og klik på Bliv Business-bruger

Sign up for a new account

2. Udfyld formularens felter

Create a new account

2. Tilføj brugere

Jo flere personer, du føjer til Evernote, desto nemmere er det for teams at finde andre, der arbejder på lignende projekter, og desto flere måder kan I finde til at samarbejde med andre om projekter.

Tilføj automatisk nye brugere

Evernote gør det nemt at tilføje flere brugere til en virksomhedskonto, der er baseret på e-maildomæner. Når du har angivet din virksomheds e-maildomæne, vil enhver, der tilmelder sig virksomhedens Evernote-konto med dette e-maildomæne, automatisk blive tilføjet som bruger til denne konto.

Godkend brugere automatisk

Fra den samme ‘Tilføj brugere’-side i administratorkonsollen skal du blot indtaste dit virksomhedsdomæne såsom @yourcompany.com på sidens afsnit om 'Automatisk godkendelse'. Klik derefter på knappenTilføj og klik på Bekræft når du bliver bedt om det.

Bemærk: Hvis du vælger månedlige kreditkortbetalinger for din virksomheds Evernote Business-konto vil du blive opkrævet betaling hver gang en ny bruger tilmelder sig virksomhedens Evernote-konto.

Inviter personer individuelt via e-mail

En af de to måder du kan tilføje brugere er ved at invitere dem individuelt. Derved inviterer du vedkommende til at tilmelde sig din virksomheds Evernote Business-konto via administratorkonsollen.

Tilføj brugere

1. Vælg Tilføj brugere fra sidenavigationslinjen
  2. Indtast en persons virksomheds e-mailadresse eller en kommaadskilt liste over virksomheds e-mailadresser
  3. Klik på Inviter når du er klar til at sende invitationerne. Brugere vil modtage en e-mailinvitation med en beskrivelse af hvordan man kan tilmelde sig din virksomheds Evernote Business-konto.

Invite users

4. Efter du har sendt brugere en invitation, er det en god idé, at sende dem en e-mail med yderligere information om tilmelding til en Evernote Business-konto, så de har en klar forståelse af hele processen

3. Opret Business-notesbøger og tilføj indhold

Business-noter bliver i virksomheden konto

Hvis du er en eksisterende Evernote-bruger og opgraderer din konto for at tilmelde dig din virksomheds Evernote-konto, så har du den ekstra mulighed, at du kan oprette indhold i Business-notesbøger. Husk på, at alle Business-noter forbliver på virksomhedens konto selvom du forlader virksomheden. Alle personlige noter forbliver helt private medmindre du udtrykkeligt deler noten med andre, flytter den til en Business-notesbog, konverterer en personlig notesbog til en Business-notesbog, eller offentliggør den til virksomhedens Evernote-konto.

Konverter personlige notesbøger til Business-notesbøger

Du har måske eksisterende arbejdsrelaterede noter, der er gemt i personlige notesbøger, og som du ønsker at flytte til Business-notesbøger når du har tilmeldt dig din virksomheds Evernote-konto. Dette kan gøres i Evernote til Mac eller Evernote til Windows Desktop ved blot at højreklikke på en personlig notesbog og vælge Konverter til Business-notesbog. Når du har oprettet en ny Business-notesbog kan du dele den med andre eller offentliggøre den på startsiden for Evernote Business. Alt indhold, du opretter i Business-notesbøger, er kun synligt for dig og kontoadministratoren for din Business-konto, medmindre du udtrykkeligt deler indholdet med andre eller offentliggør det til virksomhedens startside for Evernote Business.

4. Del virksomhedsrelateret indhold med teamet

Når du har oprettet nogle Business-notesbøger kan du dele dem med alle i dit team ved at offentliggøre demstartsiden for Business. Når de er blevet offentliggjort på startsiden for Business er alle, der er en del af virksomheden, autoriserede til at få vist notesbøgerne med alt deres indhold.

Bemærk: Administratorer og notesbogejere kan give yderligere tilladelse til at 'redigere' og 'redigere og invitere' til enkeltpersoner eller til alle i virksomheden.

Medarbejdere i en virksomhed skal normalt overholde virksomhedens politik for videregivelse af virksomhedsoplysninger. Sørg for at have grundigt kendskab til disse politikker, før du deler Business-noter med personer uden for virksomheden via e-mail eller som et offentligt link (URL-adresse). Som administrator vil du kunne få vist og administrere brugere og tilladelser til hver eneste Business-notesbog.

Nyttige ressourcer

For at få alle oplysninger om hvordan du opretter en Evernote Business-konto bedes du venligst se følgende ressourcer:

Nøgleord:

• kontoadministrator
  • business-administrator