Hurtigstartguide for Evernote Teams

< Forrige / Næste >

Hurtigstartguide for Evernote Teams

Kom i gang med Evernote Teams i 4 enkle trin:

1. Opret en Evernote Teams-konto
  2. Opret projektområder der omfatter hele virksomheden og tilføj indhold
  3. Inviter dit team
  4. Del projektområder med teamet

Se Implementeringsguiden for Evernote Teams for at få en mere omfattende gennemgang af hvordan du konfigurerer ​​Evernote Teams til dit team.

ANMOD OM DEMO

1. Opret en Evernote Teams-konto

For at oprette en Evernote-konto til dit team.

1. Gå til Evernote Teams-hjemmesiden og klik på Kom godt i gang.
  2. Udfyld formularen med dit fulde navn, navnet på dit team, din team-mailadresse og en adgangskode for kontoen.

Hvis du allerede har en Evernote-konto og gerne vil bruge den e-mailadresse, der er knyttet til den pågældende konto, til din nye Evernote Teams-konto, vil du blive bedt om at logge ind og vælge en anden e-mailadresse til din nuværende individuelle konto, så du kan bruge din team-mailadresse til den nye konto.

Få mere at vide >>

2. Opret projektområder der omfatter hele virksomheden og tilføj indhold

Her er nogle eksempler på de typer indhold du kan tilføje til projektområder:

• Projekttidslinjer
  • Webklip og artikler
  • Fotografier
  • Kopier udkast
  • Budgetregneark
  • Mødenoter med handlingspunkter

Ved projektmøder kan Evernote-mobilappens indbyggede kamera bruges til at tage et billede af brainstorming-idéer, der er skrevet på et whiteboard. Derved samles alle teamets gode idéer med de andre ​​projektdetaljer. Flere idéer >>

3. Inviter dit team

Fra administratorkonsollen kan du sende invitationer til at tilmelde sig teamet:

1. Klik på Tilføj brugere i navigationsmenuen
  2. Indtast e-mailadresse for hver enkelt person i teamet, som du gerne vil invitere
  3. Klik på Inviter når du er klar til at sende invitationerne

Hver eneste person vil modtage en e-mailinvitation med instruktioner om hvordan man tilmelder sig kontoen.

4. Del projektområder med teamet

Når du har oprettet nogle teamprojektområder kan du dele dem med alle i temaet ved at anføre dem i Kataloget. Når de er blevet delt kan enhver person, der er medlem af kontoen, få tilladelse til at tilmelde sig projektområdet og få vist alt dets indhold.

Bemærk: kontoadministratorer og notesbogsejere kan give yderligere tilladelser til at 'redigere' og 'redigere og invitere' til enkeltpersoner eller til alle i teamet.

Tip: medarbejdere i en virksomhed skal normalt overholde virksomhedens politik for videregivelse af virksomhedsoplysninger. Sørg for at have grundigt kendskab til disse politikker, før du deler team-noter med personer uden for virksomheden via e-mail eller som et offentligt link (URL-adresse). Som kontoadministrator vil du kunne få vist og administrere brugere og tilladelser til hver eneste team-notesbog.

Nyttige ressourcer

Se venligst følgende sider for at få for flere oplysninger om hvordan du kommer i gang med Evernote Teams:

Nøgleord:

• kontoadministrator
  • business-administrator