Hurtig startvejledning for Evernote Business

Kom i gang med Evernote Business i 4 enkle trin:

1. Opret en Evernote Business-konto
  2. Opret Business-notesbøger og tilføj indhold
  3. Inviter dit team
  4. Del virksomhedsrelateret indhold med teamet

Se Implementeringsguiden til Evernote Business for at få en mere omfattende gennemgang af hvordan du opretter ​​Evernote Business til dit team.

1. Opret en Evernote Business-konto

For at oprette en Evernote Business-konto til dit team.

1. Gå til Evernote Business-hjemmesiden og klik på knappen Bliv Business-bruger.
  2. Udfyld formularen med dit fulde navn, navnet på din virksomhed, din virksomheds e-mailadresse og en adgangskode for kontoen.

Hvis du allerede har en Evernote-konto og gerne vil bruge den e-mailadresse, der er knyttet til den pågældende konto, til din nye Evernote Business-konto, vil du blive bedt om at logge ind og vælge en anden personlig e-mailadresse til din nuværende konto, så du kan bruge din virksomheds e-mailadresse til den nye konto.

2. Opret Business-notesbøger og tilføj indhold

Her er nogle eksempler på hvilke typer indhold du kan oprette i dine Business-notesbøger:

• Projekttidslinjer
  • Webklip og artikler
  • Fotografier
  • Kopier udkast
  • Budgetregneark
  • Mødenoter med handlingspunkter

Ved projektmøder kan Evernote-mobilappens indbyggede kamera bruges til at tage et billede af brainstormingidéer, der er skrevet på et whiteboard. Derved samles alle teamets gode idéer med de andre ​​projektdetaljer.

Hvis du har arbejdsrelaterede noter gemt i en personlig Evernote-konto kan du flytte dem til Business-kontoen. Få mere at vide >>

3. Inviter dit team

Fra administratorkonsollen kan du sende invitationer til at tilmelde sig Business-kontoen:

1. Klik på Tilføj brugere fra navigationslinjen
  2. Indtast virksomhedens e-mailadresse for hver enkelt person, du gerne vil invitere
  3. Klik på Inviter når du er klar til at sende invitationerne

Hver eneste person vil modtage en e-mailinvitation med instruktioner om hvordan man tilmelder sig teamets Evernote Business-konto.

4. Del virksomhedsrelateret indhold med teamet

Når du har oprettet nogle Business-notesbøger kan du dele dem med alle i dit team ved at offentliggøre demstartsiden for Business. Derefter er alle, der er en del af kontoen, autoriserede til at få vist notesbøgernes indhold eller tilføje indhold til dem.

Bemærk: kontoadministratorer og notesbogsejere kan give yderligere tilladelser til at 'redigere' og 'redigere og invitere' til enkeltpersoner eller til alle i teamet.

Tip: medarbejdere i en virksomhed skal normalt overholde virksomhedens politik for videregivelse af virksomhedsoplysninger. Sørg for at have grundigt kendskab til disse politikker, før du deler virksomhedsnoter med personer uden for virksomheden via e-mail eller som et offentligt link (URL-adresse). Som kontoadministrator vil du kunne få vist og administrere brugere og tilladelser til hver eneste Business-notesbog.

Nyttige ressourcer

Se venligst følgende sider for at få for flere oplysninger om hvordan du kommer i gang med Evernote Business:

Nøgleord:

• kontoadministrator
  • business-administrator