Tilføj en notepåmindelse

< Forrige / Næste >

Tilføj en notepåmindelse

Oversigt

Påmindelser er en fantastisk metode til at holde styr på noter, der indeholder tidsfølsom information. Du kan indstille en påmindelse for en hvilken som helst note samt tilføje en dato og et klokkeslæt for tidsfølsomme påmindelser. Dine påmindelser vises i en liste, der er fastgjort øverst på din noteliste, hvorfra de kan sorteres og samtidig giver hurtig adgang til de tilknyttede noter. Du kan vælge at modtage e-mailmeddelelser på selve dagen, hvor tidsindstillede påmindelser forfalder. Når du ikke længere har brug for en påmindelse til din note skal du klikke eller trykke på påmindelsen for at markere den som værende udført. Hvis du markerer en påmindelse som udført vil den originale note ikke blive slettet.

• Mac og Windows

Det nye Evernote til Mac og det nye Evernote til Windows

1. Åbn en note og klik på påmindelsesknappen (klokke med et plustegn) i bunden af noten.
    2. Vælg en dato og et klokkeslæt hvorefter påmindelsen gemmes automatisk.

Ældre version af Evernote til Mac og Evernote til Windows

1. Åbn en note og klik på knappen Muligheder (tre prikker).
    2. Klik på Påmindelse (Windows) eller på Tilføj påmindelse… (Mac), og klik derefter på Tilføj en dato.
    3. Vælg en dato og et klokkeslæt hvorefter påmindelsen gemmes automatisk.
  • iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS

1. Åbn en note og tryk på knappen Flere handlinger (tre prikker).
    2. Tryk på Tilføj påmindelse.
    3. Vælg en dato og et klokkeslæt og tryk derefter på Gem.

Ældre version af Evernote til iOS:

1. Åbn en note og tryk på påmindelsesknappen (vækkeur).
    2. Vælg en dato og et klokkeslæt og tryk derefter på Færdig.
  • Android

1. Åbn en note og tryk på påmindelsesknappen (vækkeur).
    2. Tryk på Angiv dato.
    3. Vælg en dato og et klokkeslæt og tryk derefter på Gem.
  • Web

Det nye Evernote Web

1. Åbn en note og klik på påmindelsesknappen (klokke med et plustegn) i bunden af noten.
    2. Vælg en dato og et klokkeslæt hvorefter påmindelsen gemmes automatisk.

Ældre version af Evernote Web

1. Åbn en note og klik på påmindelsesknappen (vækkeur).
    2. Klik på Giv mig besked og indtast derefter en dato og et klokkeslæt. Påmindelsen gemmes automatisk.

Ressourcer

Nøgleord:

• evernote-påmindelse
  • evernote-påmindelser
  • gtd
  • påmindelse
  • påmindelser
  • fastgør note
  • fastgjort note
  • fastgør noter
  • fastgør