Sådan bruges påmindelser

Med påmindelser kan du på en god måde holde styr på noter, der indeholder tidsfølsomme oplysninger, eller noter som du skal bruge til at udføre opgaver.

Muligheder for 'Tilføj dato' når du klikker på påmindelser

Oversigt

Angiv en påmindelse for en hvilken som helst note ved at åbne noten og klikke eller trykke på påmindelsesknappen (alarmen). For tidsfølsomme påmindelser kan du desuden tilføje en dato og et tidspunkt. Påmindelser vises i en huskeliste, der er fastgjort i toppen af ​​din noteliste, og her kan du sortere dem eller markere dem som udført og meget andet. Du kan vælge at modtage e-mailmeddelelser på selve dagen, hvor tidsindstillede påmindelser udløber. Når du har gennemført en opgave i forbindelse med en påmindelse kan du strege den på påmindelseslisten. Bemærk at den oprindelige note ikke slettes hvis du streger en påmindelse.

Ressourcer

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_INCLUDE=it,tr,sv,da,fi,nl,pl,th,vi,ar

Nøgleord:

• evernote-påmindelse
  • evernote-påmindelser
  • gtd
  • påmindelse
  • påmindelser
  • administrer opgaver
  • opgaver
  • pin note
  • pinnet note
  • pin noter
  • fastgør