Importer indhold fra andre apps til Evernote

< Forrige / Næste >

Importer indhold fra andre apps til Evernote

Velkommen! Det er enkelt at overføre dit indhold til Evernote.

Sådan fungerer Evernote

• Alt dit indhold gemmes i noter. Du kan gemme tekst, billeder, PDF-filer, andre vedhæftede filer, lister og meget mere.
  • Alt dit indhold gemmes i noter. Du kan gemme tekst, billeder, PDF-filer, andre vedhæftede filer, lister og meget mere.
  • Dit indhold synkroniseres med Evernote-serverne og er tilgængeligt på alle dine enheder, som Evernote er installeret på. Evernote er tilgængelig på Mac, Windows, iOS og Android samt i en hvilken som helst webbrowser.

Trin 1: Eksporter fra din tjeneste

1. Log ind på din tjeneste. Se efter muligheden Eksporter.
  2. Download dine noter som en eller flere .zip-filer. Hver zip-fil er en beholder, der gemmer dine noter.

Tip: Hvis du organiserer noter efter tema eller mappe kan det være en god idé at placere samlingerne i hver sin notesbog i Evernote. Eksporter hver samling som separate zip-filer så du kan importere og organisere et parti noter ad gangen.

Trin 2: Importer til Evernote

1. Download Evernote til din computer, opret en Evernote-konto og log ind på Evernote. Bemærk: Du kan ikke importere indhold til Evernote ved hjælp af en mobilenhed.
  2. Åbn og udvid dine .zip-filer i mapper på din computer. Normalt kan du blot dobbeltklikke på en .zip-fil for at oprette en mappe, der er fuld af dine noter.
  3. Importer dine noter. Lær hvordan det gøres >>

De filer du importerer bør blive vist som individuelle noter i Evernote. Det kan ske at visse billeder og dokumenter ikke vedhæftes efter importen. Hvis det sker kan du nemt trække og slippe de pågældende vedhæftede filer direkte ind i de tilsvarende noter.

Trin 3: Få mere at vide om hvordan du bruger Evernote

Her er nogle ressourcer der kan hjælpe dig med at komme i gang:

Hvis du har spørgsmål eller behøver yderligere hjælp er du velkommen til at kontakte os.

Nøgleord:

• catch
  • catch premium
  • catch pro
  • importer catch
  • importer fra catch
  • migration
  • min catch
  • notespark
  • springpad
  • onenote
  • notion
  • google keep