Sådan ændrer du din e-mailadresse eller dit brugernavn

Kan jeg ændret mit brugernavn?

Evernote Premium- og Evernote Business-brugere

Evernote Premium- og Evernote Business-brugere kan indsende en supportforespørgsel for at få ændret deres brugernavn.

Brugere med en gratis Evernote-version

Vi anbefaler, at brugere opgraderer til Evernote Premium og indsender en supportforespørgsel

Bliv Premium-bruger

Hvordan skifter jeg den e-mailadresse, som Evernote har registreret?

Fremgangsmåde 1:

Administrer din e-mailadresse

Fremgangsmåde 2:

Alle Evernote-brugere kan opdatere den e-mailadresse, som Evernote har registreret, ved at følge disse trin:

1. Gå til Evernote Web, og log på din konto
  2. Klik på "your_name" øverst på skærmen for at komme til dine Kontoindstillinger
  3. Klik på "Indstillinger" i øverste højre hjørne
  4. Klik på "Sikkerhedsoversigt"
  5. Vælg Skift e-mail og indtast din opdaterede adresse. Evernote Business-brugere kan også ændre deres virksomhedsadresse, som er synlig for andre, når de deler noter og notesbøger