Sådan optjener og bruger du Evernote-point

Du kan optjene Evernote-point ved at indløse Evernote-gaveabonnementer, Premium-aktiveringskoder og kampagnetilbud. Du kan også optjene point ved at invitere venner til Evernote. Evernote-point kan blive brugt til månedlige eller årlige abonnementer til Evernote Premium, også selvom du allerede er Evernote Plus- eller Premium-abonnent.

Optjen Evernote-point

Optjen point ved at invitere dine venner til Evernote. Du kan sende e-mailinvitationer eller offentliggøre et link på din hjemmeside. Du optjener point fra henvisninger af venner på to måder:

• Du optjener 10 Evernote-point for hver af de første tre venner, det lykkes for dig at henvise til Evernote. Se her for mere information.
  • Du optjener 5 point hver gang en ven, du har henvist (ikke kun de første tre), køber Evernote Premium for første gang.

Du kan også modtage point på disse måder:

• Aktivér et kampagnetilbud fra en mobiltelefonudbyder
  • Indløs en trykt kuponkode, der er knyttet til et produkt, såsom Evernote-notesbøger fra Moleskine eller en Jot Script 2 Evernote Edition Stylus
  • Indløs et gave-abonnement til Evernote Premium

Dine venner nyder også godt af dine henvisninger. Hver eneste ven du henviser (uanset om de optjener point til dig eller ej) får en måneds Evernote Premium til at komme godt i gang.

Du kan maksimalt henvise fem personer om dagen fra den samme IP-adresse. Du optjener ikke point for henvisninger efter de første fem fra den samme IP-adresse inden for en enkelt 24-timers periode. Den henviste person modtager heller ikke den gratis måneds abonnement på Evernote Premium.

Brug Evernote-point

Du kan få vist og bruge dine Evernote-point via dine kontoindstillinger i Evernote Web.

Du kan bruge Evernote-point når som helst. Evernote-point kan udløbe efter 5 år, hvor der ikke har været nogen pointaktivitet på din Evernote-konto. Evernote-point kan ikke overføres. Du kan se alle oplysninger under Evernotes forretningsbetingelser.

Hvad gør jeg hvis jeg allerede er Evernote Plus- eller Evernote Premium-abonnent?

Afhængig af hvordan du betaler for dit nuværende Evernote Plus- eller Evernote Premium-abonnement, så vil brug af point til at opnå Evernote Premium fungere lidt forskelligt. Det forklares nærmere nedenfor. I nogle tilfælde kan du, for at maksimere værdien af ​​dit eksisterende abonnement, vælge at vente til slutningen af ​​dit nuværende abonnement, før du bruger dine point til at opnå et Evernote Premium-abonnement.

Indløsning af Evernote-point når du allerede har et Plus-abonnement:

• Din nye point-indløste Evernote Premium-abonnement vil begynde med det samme, og kører sideløbende med eventuel resterende tid i dit Evernote Plus-abonnement.
  • Hvis du betaler for dit nuværende Evernote Plus-abonnement med automatisk fornyelse ved hjælp af et kreditkort eller PayPal, så vil enhver automatisk fornyelse blive sat på pause, indtil dit point-indløste abonnement er udløbet.
  • Hvis du betaler for dit nuværende Evernote Plus-abonnement med automatisk fornyelse gennem iTunes eller Amazon App Store, så skal du annullere dit nuværende Evernote Plus-abonnement for at undgå, at du bliver opkrævet betaling for automatisk fornyelse af Evernote Plus mens du nyder godt af dit point-indløste Evernote Premium-abonnement. Evernote kan ikke annullere dette abonnement for dig.
  • Hvis du betaler for dit nuværende Evernote Plus-abonnement med en hvilken som helst anden betalingsmetode, så vil enhver automatisk fornyelse af dit nuværende Evernote Plus-abonnement blive annulleret. Du vil derefter blive bedt om igen at tegne abonnement til enten Evernote Plus eller Evernote Premium efter dit point-indløste Premium-abonnement er udløbet.

Indløsning af Evernote-point når du allerede har et Premium-abonnement:

• I de fleste tilfælde vil dit nye point-indløste abonnement begynde straks, og den tid, der er tilbage af dit nuværende betalte Evernote Premium-abonnement vil starte igen og fortsætte efter dit point-indløste abonnement er udløbet.
  • Hvis du betaler for dit nuværende Evernote Premium-abonnement med automatisk fornyelse med et kreditkort eller PayPal, så vil den automatiske fornyelse af dit Evernote Premium-abonnement blive deaktiveret indtil dit point-indløste abonnement er udløbet.
  • Hvis du betaler for dit Evernote Premium-abonnement med automatisk fornyelse gennem iTunes eller Amazon App Store, så skal du anmode om annullering af dit eksisterende abonnement via iTunes eller Amazon App Store. Af tekniske årsager er det sådan, at hvis du har resterende tid på dit annullerede abonnement, så skal du vente til slutningen af ​​denne periode før du kan indløse Evernote-point til et Premium-abonnement.

Nøgleord:

• evernote-point
  • evernote premium-point
  • premium-point
  • indløs
  • indløsning