Sådan opsætter du totrinsbekræftelse

Administrer totrinsbekræftelse

Totrinsbekræftelse, også kendt som tofaktor-bekræftelse, tilføjer et ekstra sikkerhedslag til login-processen, der kræver, at du skal indtaste en bekræftelseskode fra din telefon i tillæg til dit almindelige brugernavn og dit password. Målet med dette ekstra trin er at kombinere noget, du kender (din adgangskode) med noget, som det kun er dig, der har adgang til (din telefon).

Når totrinsbekræftelsen er aktiveret skal du altid bruge din adgangskode og en af følgende for at få adgang til din Evernote-konto:

• En bekræftelseskode (via sms eller en godkendelsesapp)
  • En backupkode

Bemærk: Hvis du ikke kan indtaste en bekræftelseskode eller backupkode, kan du ikke få adgang til din konto.

Aktiver totrinsbekræftelse på din Evernote-konto

1. Log ind på dine kontoindstillinger i Evernote Web
  2. Vælg Sikkerhedsoversigt fra menuen, og klik derefter på Aktivér ved siden af 'Totrinsbekræftelse'
  3. Følg trinene for at fuldføre konfigurationsprocessen:
    • Verificer din e-mailadresse.
    • Angiv et backuptelefonnummer (valgfrit).
    • Opsæt Google Authenticator (valgfrit for Plus/Premium/Business). Se 'Hvordan bruger jeg Google Authenticator til at generere bekræftelseskoder?' nedenfor for opsætning.
    • Udskriv og/eller gem dine backupkoder på et sikkert sted. (Bemærk: I dette trin skal du kopiere en af ​​backupkoderne og indsætte den i det følgende vindue. Koden er stadig gyldig efter opsætningen er fuldført.)

Du bør ikke opbevare dine backupkoder på din Evernote-konto, da de skal bruges, når du ikke kan få adgang til din konto.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan logger jeg ind på Evernote med totrinsbekræftelse?

Når totrinsbekræftelse er aktiveret for din Evernote-konto skal du indtaste en bekræftelseskode hver gang du logger på ind på Evernote.

1. Log på din Evernote-konto på en enhed med dit brugernavn og din adgangskode, som du normalt ville gøre.
  2. Evernote-tjenesten sender automatisk en ny bekræftelseskode til din mobile enhed, medmindre du har aktiveret Google Authenticator til at generere bekræftelseskoder.
  3. Indtast bekræftelseskoden når du bliver bedt om det.

Bemærk: Hvis du ikke har adgang til din primære telefon skal du vælge 'Jeg har brug for hjælp til at få en bekræftelseskode' når du bliver bedt om at indtaste en bekræftelseskode.

Hvordan deaktiverer jeg totrinsbekræftelse?

1. Log ind på dine kontoindstillinger i Evernote Web
  2. Vælg Sikkerhedsoversigt fra menuen, og klik derefter på Administrer indstillinger under 'Totrinsbekræftelse er aktiveret'
  3. Klik på Deaktiver totrinsbekræftelse

Vil min scanner, app eller et andet partnerprodukt fungere med totrinsbekræftelse?

Nogle apper eller produkter understøtter endnu ikke totrinsbekræftelse. Når du forsøger at oprette forbindelse mellem et af disse produkter og din Evernote-konto vil din korrekte adgangskode ikke blive accepteret. I disse tilfælde skal du bruge en program-adgangskodei stedet for din rigtige kontoadgangskode. Opret en unik program-adgangskode i dine kontoindstillinger under Sikkerhedsoversigt > Administrer indstillinger > Generér en ny adgangskode til applikationen.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke har adgang til min primære telefon eller backuptelefon?

Hvis du ikke har adgang til din primære telefon eller eller backuptelefon kan du bruge en backup-kode til at logge ind på din Evernote-konto. Med backupkoder kan du få adgang til din konto, når du ikke kan indtaste en bekræftelseskode, f.eks. hvis du er ude at rejse, eller hvis du mister din mobiltelefon. Hvis du ikke kan indtaste en bekræftelseskode, og du ikke har en backupkode, så kan du ikke logge ind på din Evernote-konto.

Hvad gør jeg hvis jeg får en besked om at min bekræftelseskode er ugyldig?

For at beskytte dig bedst muligt er bekræftelseskoder kun gyldige i et minut. Indtast øjeblikkeligt koden når du ser den på din telefon. Hvis du har brug for en ny kode skal du klikke på 'Jeg har brug for hjælp til at få en bekræftelseskode' for at få vist andre muligheder.

Hvis du stadig modtager en fejlmeddelelse efter at have prøvet igen, så skal du sørge for, at uret er indstillet korrekt på din mobile enhed. Eftersom bekræftelseskoder er tidsfølsomme skal uret på din mobile enhed være indstillet korrekt, så dine godkendelseskoder kan blive accepteret af Evernote-tjenesten. Vi anbefaler, at du indstiller telefonen til automatisk at opdatere klokkeslættet.

Hvordan overfører jeg totrinsbekræftelse til en ny enhed eller telefonnummer?

Log ind på dine kontoindstillinger i Evernote Web (du skal eventuelt bruge en af dine backup-koder hvis du ikke allerede er logget ind). Når det er gjort skal du gå til Sikkerhedsoversigt > Administrer indstillinger for at deaktivere totrinsbekræftelse. Aktivér den derefter igen for at angive et nyt telefonnummer og/eller en ny Google Authenticator-opsætningskode.

Hvad gør jeg, hvis jeg er helt låst ude af min konto?

For at få hjælp bedes du venligst kontakte os.

Nøgleord:

• 2-faktor
  • 2-faktorbekræftelse
  • 2-trins
  • 2fa
  • kontosikkerhed
  • backupkode
  • backupkoder
  • backupkode
  • backupkoder
  • backuptelefon
  • mistet backupkode
  • mistet backupkoder
  • har ikke min telefon
  • mistet
  • mistet min telefon
  • mistet telefon
  • sikkerhed
  • stjålet
  • stjålet telefon
  • totrinsgodkendelse
  • totrinsgodkendelse
  • totrinsgodkendelse
  • totrinsbekræftelse