Vis adgangshistorikken for indlogning på din Evernote-konto

< Forrige / Næste >

Vis adgangshistorikken for indlogning på din Evernote-konto

Oversigt

Adgangshistorik viser den/de Evernote-app(s), der har fået adgang til din konto, hvilke datoer den/de har fået adgang til din konto, IP-adresse(r) for den/de enhed(er) der har fået adgang til din konto, samt en nogenlunde geografisk placering hvor hver enkelt enhed blev brugt. Afhængig af flere faktorer, såsom adgang via et mobilnetværk, kan du få vist en unøjagtig liste over geografiske placeringer. Hvis du gerne vil bekræfte den/de enhed(er) der har adgang til din konto kan du kontakte din udbyder af mobiltelefon og internettjeneste for at bekræfte, at IP-adressen/adresserne hører til din(e) enhed(er).

Vis adgangshistorik

For at få vist adgangshistorikken for din Evernote-konto skal du gøre følgende:

1. Log ind på dine kontoindstillinger.
  2. Klik påAdgangshistorik fra menuen.

Nøgleord:

• ip-adresse
  • stjålet telefon
  • mistet telefon
  • indlogningshistorik
  • adgang til min konto