Sådan integrerer du Evernote med din kalender

En række apps i Evernote App Center integrerer Evernote med dine kalendere. Nedenfor er et eksempel.

Outlook-kalender

Fås til iPhone, iPad og iPod Touch samt Android

Med Microsoft Outlook-appen kan du få vist alle dine Evernote-påmindelser direkte i din Outlook-kalender.

Sådan kommer du i gang:

1. Åbn Outlook-appen og tryk på Indstillinger og derefter på Kalender-apps
  2. Tryk på + ved siden af ​​Evernote for at oprette forbindelse til din Evernote-konto

Når du har givet Outlook tilladelse til at få adgang til din Evernote-konto, kan du se dine noter med påmindelser i Agendavisningen i din Outlook-kalender.

Outlook-app

Bemærk: den 30. august 2016 ophører Microsoft med at supportere Sunrise-appen. For at du skal kunne fortsætte med at se Evernote-påmindelser i dine kalendere, har Evernote tilføjet en Evernote-påmindelsesintegration med kalenderen for Microsoft Outlook-appen.

Nøgleord:

• kalender
  • ical
  • outlook
  • sunrise
  • gcal
  • google

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=zh-cn-yxbj