Sådan organiserer du dine notesbøger i stakke

Notesbogsstakke er på nuværende tidspunkt tilgængelige i Evernote Web, Mac, Windows og Android samt iPhone, iPad og iPod touch.

Skærmbillede af stakke på Mac

Notesbøger kan grupperes visuelt i notesbogsstakke, som almindeligvis bruges til gruppering af notesbøger, som dækker over samme brede emne eller tema. Notesbogsstakke kan bestå af både personlige notesbøger og Business-notesbøger, men de kan kun ses af dig.

Kan jeg dele en stak med notesbøger?

Eftersom notesbogsstakke udelukkende er forbundet med din Evernote-konto kan de hverken vises eller deles i sin helhed med andre. Du kan dog dele individuelle notesbøger i en stak.

Hvordan opretter jeg stakke?

• Mac

1. Vælg Notesbog i navigationslinjen.
    2. Træk og slip en notesbog over i en anden notesbog. Der oprettes automatisk en ny notesbogsstak, som indeholder begge notesbøger.
    3. Træk og slip andre notesbøger, du vil inkludere, over i den nye notesbogsstak for at føje flere notesbøger til stakken.

For at fjerne notesbøger fra en stak skal du højreklikke på den notesbogsstak du ønsker at fjerne notesbogen fra, og derefter vælge Fjern alle notesbøger fra stak....

• Windows

1. Udvid Notesbøger i det venstre panel.
    2. Træk og slip en notesbog over i en anden notesbog. Der oprettes automatisk en ny notesbogsstak, som indeholder begge notesbøger.
    3. Træk og slip andre notesbøger, du vil inkludere, over i den nye notesbogsstak for at føje flere notesbøger til stakken.

For at fjerne notesbøger fra en stak skal du højreklikke på den notesbogsstak du ønsker at fjerne notesbogen fra, og derefter vælge Slet.... Dine noter og notesbøger i stakken vil ikke blive slettet.

• iPhone, iPad og iPod touch

1. Når du er inde i en notesbog skal du trykke på menuen Indstillinger (tre prikker) og derefter på Notesbogsindstillinger.
    2. Tryk på Stak. Du kan enten indtaste en navn for at oprette en ny stak eller vælge en eksisterende stak.

For at fjerne notesbøger fra en stak skal du trykke på menuen Indstillinger (tre prikker) i en notesbog og derefter trykke på Notesbogsindstillinger, efterfulgt af Fjern fra stak.

• Android

1. Fra notesbogslisten skal du trykke og holde på den notesbog du ønsker at knytte til en stak.
    2. Vælg Flyt til stak eller Flyt til ny stak.

For at fjerne notesbøger fra en stak skal du trykke på menuen Indstillinger (tre prikker) ved siden af en notesbog og derefter trykke på Fjern fra stak.

• Evernote Web

1. Klik på notesbogsknappen i sidepanelet for at åbne din notesbogsliste.
    2. Klik og træk en notesbog over på en anden. I den grønne svævelinje vises 'Opret stak'.
    3. Indtast et navn på den nye notesbogsstak og klik derefter på Opret stak.
    4. Træk og slip enhver anden notesbog, du vil have med i den nye notesbogsstak. I den grønne svævelinje vises 'Tilføj til stak'.

For at fjerne notesbøger fra en stak skal du klikke på den pågældende notesbog og trække den væk fra stakken indtil du ser 'Fjern fra stak' i den grønne svævelinje.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Nøgleord:

• sådan organiserer du notesbøger
  • notesbogsstakke
  • organiser notesbøger
  • stak
  • stakke