Sådan organiserer du dine notesbøger i stakke

< Forrige / Næste >

Sådan organiserer du dine notesbøger i stakke

Stakke er en organiseringsmetode, der bruges til at gruppere notesbøger, og typisk bruges de til notesbøger, der har et lignende emne eller tema.

Opret en stak

For at oprette en stak skal du følge instruktionerne baseret på din enhed.

• Mac

1. I venstre panel skal du vælge Notesbøger for at åbne listevisningen for notesbøger til højre.
    2. Træk og slip en notesbog til en anden notesbog i listevisningen for notesbøger. Derved oprettes en ny notesbogsstak, der indeholder begge notesbøger.
    3. Højreklik på den nyoprettede stak og vælg Omdøb for at navngive stakken.
    4. Træk og slip andre notesbøger, du vil inkludere, over i den nye notesbogsstak for at føje flere notesbøger til stakken.
  • Windows

1. Klik på den lille pil ved siden af ​​Notesbøger i det venstre panel for at udvide notesbogsrullelisten.
    2. Træk og slip en notesbog over på en anden notesbog. Derved oprettes en ny notesbogstak som indeholder begge notesbøger.
    3. Højreklik på den nyoprettede stak og vælg Omdøb for at navngive stakken.
    4. Træk og slip en hvilken som helst anden notesbog du vil inkludere.
  • iPhone, iPad og iPod touch

1. Når du er inde i en notesbog skal du trykke på menuen Indstillinger (tre prikker) og derefter på Notesbogsindstillinger.
    2. Tryk på Stak. Du kan enten indtaste en navn for at oprette en ny stak eller vælge en eksisterende stak.
  • Android

1. Fra notesbogslisten skal du trykke og holde på den notesbog du ønsker at knytte til en stak.
    2. Vælg Flyt til stak eller Flyt til ny stak.
  • Evernote Web

1. Klik på Notesbøger i sidepanelet for at åbne din notesbogsliste.
    2. Udvid menuknappen (tre prikker) til højre for den notesbog, du gerne vil tilføje til en stak. Du vil se muligheden "Tilføj til stak", som giver dig tilladelse til at oprette en "Ny stak..."
    3. Indtast et navn på den nye notesbogsstak og klik derefter på Opret stak.
    4. Tilføj ekstra notesbøger til stakken ved at gennemføre samme trin som ovenfor.

Fjern en notesbog fra stak

For at fjerne en specifik notesbog fra en stak skal du følge instruktionerne baseret på din enhed.

• Mac

Right-click the notebook stack you want to unstack, then select Unstack All Notebooks....
  • Windows

Right-click the notebook stack you want to unstack, then select Delete....
  • iPhone, iPad og iPod touch

Tap the options menu (three dots) in a notebook, tap Notebook Settings, then tap Remove from Stack.
  • Android

Tap the options menu (three dots) next to a notebook, then tap Remove from stack.
  • Evernote Web

Either click and drag a notebook away from the stack in the sidebar or choose Remove from stack from the menu button next to the notebook.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg dele en stak?

Notebogsstakke er kun synlige for dig. Derudover kan de enkelte notesbøger (og noterne i dem), der udgør en stak, deles, men stakken i sig selv kan ikke deles.

Kan jeg slette en stak?

Ja. Du skal blot fjerne alle notesbøger fra stakken. En stak forsvinder når der ikke er nogen notesbøger i den. Noterne og notesbøgerne i en stak bliver ikke slettet når du fjerner dem fra en stak.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Nøgleord:

• sådan organiserer du notesbøger
  • notesbogsstakke
  • organiser notesbøger
  • stak
  • stakke