Sådan organiserer du dine notesbøger i stakke

< Forrige / Næste >

Sådan organiserer du dine notesbøger i stakke

Notesbogsstakke er på nuværende tidspunkt tilgængelige i Evernote Web, Mac, Windows og Android samt iPhone, iPad og iPod touch.

Stakke er en metode til visuelt at gruppere notesbogsstakke sammen. De bruges almindeligvis til gruppering af notesbøger, som dækker over samme emne eller tema. Notesbogsstakke kan indeholde både personlige notesbøger og Business-notesbøger, men de kan kun ses af dig.

Kan jeg dele en stak med notesbøger?

Nej. Den data, der bruges til at organisere notesbogsstakke, er unik for din Evernote-konto, så de ikke kan ses eller deles med andre. De enkelte noter der udgør en stak kan stadig deles, men som organiserings-struktur eksisterer stakken kun i din Evernote-konto.

Hvordan opretter jeg stakke?

• Mac

1. I venstre panel skal du vælge Notesbøger for at åbne listevisningen for notesbøger til højre.
    2. Træk og slip en notesbog til en anden notesbog i listevisningen for notesbøger. Derved oprettes en ny notesbogsstak, der indeholder begge notesbøger.
    3. Højreklik på den nyoprettede stak og vælg Omdøb for at navngive stakken.
    4. Træk og slip andre notesbøger, du vil inkludere, over i den nye notesbogsstak for at føje flere notesbøger til stakken.

For at fjerne notesbøger fra en stak skal du højreklikke på den notesbogsstak du ønsker at fjerne notesbogen fra, og derefter vælge Fjern alle notesbøger fra stak....

• Windows

1. Klik på den lille pil ved siden af ​​Notesbøger i det venstre panel for at udvide notesbogsrullelisten.
    2. Træk og slip en notesbog over på en anden notesbog. Derved oprettes en ny notesbogstak som indeholder begge notesbøger.
    3. Højreklik på den nyoprettede stak og vælg Omdøb for at navngive stakken.
    4. Træk og slip en hvilken som helst anden notesbog du vil inkludere.

For at fjerne notesbøger fra en stak skal du højreklikke på den notesbogsstak du ønsker at fjerne notesbogen fra, og derefter vælge Slet.... Dine noter og notesbøger i stakken vil ikke blive slettet.

• iPhone, iPad og iPod touch

1. Når du er inde i en notesbog skal du trykke på menuen Indstillinger (tre prikker) og derefter på Notesbogsindstillinger.
    2. Tryk på Stak. Du kan enten indtaste en navn for at oprette en ny stak eller vælge en eksisterende stak.

For at fjerne notesbøger fra en stak skal du trykke på menuen Indstillinger (tre prikker) i en notesbog og derefter trykke på Notesbogsindstillinger, efterfulgt af Fjern fra stak.

• Android

1. Fra notesbogslisten skal du trykke og holde på den notesbog du ønsker at knytte til en stak.
    2. Vælg Flyt til stak eller Flyt til ny stak.

For at fjerne notesbøger fra en stak skal du trykke på menuen Indstillinger (tre prikker) ved siden af en notesbog og derefter trykke på Fjern fra stak.

• Evernote Web

1. Klik på notesbogsknappen i sidepanelet for at åbne din notesbogsliste.
    2. Klik og træk en notesbog over på en anden. I den grønne svævelinje vises 'Opret stak'.
    3. Indtast et navn på den nye notesbogsstak og klik derefter på Opret stak.
    4. Træk og slip enhver anden notesbog, du vil have med i den nye notesbogsstak. I den grønne svævelinje vises 'Tilføj til stak'.

For at fjerne notesbøger fra en stak skal du klikke på den pågældende notesbog og trække den væk fra stakken indtil du ser 'Fjern fra stak' i den grønne svævelinje.

Bemærk: Stakke er i øjeblikket kun tilgængelige på den ældre version af Evernote Web. Hvis du har behov for at oprette stabler kan du skifte til den tidligere version af Evernote Web ved at klikke på dit navn øverst til venstre og derefter klikke på Skift til ældre version af Evernote.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Nøgleord:

• sådan organiserer du notesbøger
  • notesbogsstakke
  • organiser notesbøger
  • stak
  • stakke