Sådan administrerer du dit Evernote-abonnement

EMNER INKLUDERET I DENNE ARTIKEL:

Skift mellem Basic, Plus og Business

• Plus til Premium

Når du opgraderer fra Plus til Premium skal du betale prisen for Premium, og straks derefter bliver du refunderet et udregnet beløb for eventuelle resterende måneder på Plus-abonnementet.

For at skifte fra Plus til Premium:

1. Log ind på dine kontoindstillinger i Evernote Web
    2. Vælg Administrer abonnement på siden ‘Kontooversigt’
    3. Vælg Evernote Premium
    4. Indtast dine kreditkortoplysninger og vælg hvor ofte du vil faktureres (månedligt eller årligt)

Bemærk: Hvis du har tegnet abonnement på Plus gennem iTunes eller Google Play skal du annullere dit abonnement det pågældende sted, samt gennemføre trinene ovenfor. Pro rata-tilbagebetalinger fra Evernote er ikke tilgængelige. Refunderingsanmodninger skal sendes direkte til iTunes eller Google Play og er underlagt deres vilkår og betingelser.

• Premium til Plus

Dit Plus-abonnement begynder når dit Premium-abonnement udløber.

For at skifte fra Premium til Plus:

1. Log ind på dine kontoindstillinger i Evernote Web
    2. Vælg Administrer abonnement på siden ‘Kontooversigt’
    3. Vælg Evernote Plus
    4. Indtast dine kreditkortoplysninger og vælg hvor ofte du vil faktureres (månedligt eller årligt)

Bemærk: Hvis du vil abonnere på Plus gennem PayPal, iTunes eller Google Play skal du vente til dit Premium-abonnement udløber før du kan tegne abonnement på Plus.

• Plus eller Premium til Basic

For at skifte til Evernote Basic skal du blot annullere dit abonnement.

Skift mellem månedlige og årlige betalinger

• Skift betalingsfrekvens med din nuværende ordning

1. Log ind på dine kontoindstillinger i Evernote Web
    2. Vælg Administrer abonnement på siden ‘Kontooversigt’
    3. Vælg din nuværende ordning
    4. Indtast dine kreditkortoplysninger og vælg hvor ofte du vil faktureres (månedligt eller årligt)
  • Skift betalingsfrekvens med en anden ordning

For at ændre din betalingsfrekvens og gå over til en anden ordning skal du følge trinene, der beskrives i afsnittet Skift mellem Basic, Plus og Premium.

Opdater betalingsoplysninger

• Opdater eller tilføj et kreditkort

1. Gå til dine Kontoindstillinger i Evernote Web, og klik derefter på Administrer abonnement
    2. Vælg den samme ordning, som du på nuværende tidspunkt abonnerer på
    3. Indtast dine nye kreditkortoplysninger
    4. Vælg den samme betalingsfrekvens (månedlig eller årlig), som du på nuværende tidspunkt abonnerer på

Bemærk: Hvis du har tegnet abonnement på Plus eller Premium gennem iTunes eller Google Play skal du annullere dit abonnement det pågældende sted, samt gennemføre trinene ovenfor.

• Skift til PayPal, iTunes eller Google Play

Du skal vente til dit nuværende abonnement udløber før du kan skifte betalingsprocessorer. Når din konto er vendt tilbage til Evernote Basic kan du købe et nyt abonnement ved hjælp af din foretrukne betalingsprocessor.

Indløs Evernote-point eller kampagner

Du kan optjene Evernote-point ved at indløse Evernote-gaveabonnementer, Premium-aktiveringskoder og kampagnetilbud. Du kan også optjene point ved at invitere venner til Evernote. Evernote-point kan blive brugt til månedlige eller årlige abonnementer til Evernote Premium, også selvom du allerede er Evernote Plus- eller Premium-abonnent. Få mere at vide >>

Nøgleord:

• amazon
  • med automatisk fornyelse
  • betaling
  • blackberry
  • køb
  • annuller
  • annuller automatisk fornyelse
  • annuller mit abonnement
  • annuller betaling
  • annuller plus
  • annuller Premium-abonnement
  • annuller abonnement
  • google
  • google play
  • itunes
  • administrer mit abonnement
  • administrer betaling
  • administrer abonnement
  • betalt abonnement
  • betale
  • betaling
  • betalinger
  • paypal
  • point
  • kampagner
  • køb
  • køb abonnement
  • indløs
  • indløsning af kampagner
  • tilbagebetaling
  • tilbagebetalinger
  • abonner
  • abonnement
  • opgrader
  • nedgrader
  • kreditkort
  • skift betaling