Sådan deaktiverer og reaktiverer du din Evernote-konto

Deaktivering af din konto betyder, at du slukker for adgang til din konto. Du kan reaktivere din deaktiverede konto medmindre du anmoder om at få din e-mailadresse eller dit brugernavn fjernet helt fra vores tjeneste (se trin 5 nedenfor). Evernote sletter ikke automatisk dine noter når du deaktiverer din konto.

Deaktiver din Evernote-konto

1. Annuller dit Evernote-abonnement. Hvis du betaler for Evernote skal du annullere dit abonnement gennem den tjeneste du har brugt til at oprette dit abonnement.
  2. Eksporter dine noter. Du kan eksportere dine noter som HTML- eller XML-filer for at vise dem uden for Evernote.
  3. Slet dine noter. Evernote sletter ikke automatisk dine noter når du deaktiverer din konto, men du kan slette dine noter og notesbøger før du deaktiverer.
  4. Deaktiver din konto. For at deaktivere din Evernote-konte skal du logge ind på dine kontoindstillinger i Evernote Web og klikke på linket "Deaktiver din Evernote-konto". Bemærk: Hvis du helt ønsker at fjerne din e-mailadresse og dit brugernavn skal du først indsende en anmodning ved hjælp af den konto, du ønsker at deaktivere. Dernæst skal du deaktivere din konto mens du venter på at få svar på din anmodning. Før vi kan fjerne din e-mailadresse beder vi dig bekræfte at du har slettet dit indhold og deaktiveret din konto.

Når din konto er deaktiveret bliver du logget ud af Evernote, og din konto kan ikke længere bruges. Du vil ikke kunne oprette en anden Evernote-konto med din samme e-mailadresse. Hvis du deaktiverer en konto for at kunne bruge e-mailadressen, der er forbundet med kontoen, med en anden konto, så kan du i stedet udskifte e-mailadressen.

Reaktiver din Evernote-konto

1. Log ind på Evernote Web ved hjælp af dit gamle brugernavn eller din gamle e-mailadresse og adgangskode.
  2. Efter du har indtastet de korrekte login-oplysninger vil du blive informeret om, at din konto er deaktiveret. Klik på 'reaktiver'-linket for at starte reaktiveringsprocessen.
  3. Indtast den e-mailadresse, der er knyttet til din konto. Herefter vil der blive sendt en e-mail til dig for at bekræfte din anmodning om reaktivering.
  4. I e-mailen skal du klikke på 'Reaktiver min konto' og oprette en ny adgangskode til din konto.

Hvis du har brug for hjælp med at reaktivere din konto bedes du venligst kontakte os.

Nøgleord:

• konto oprettet ved en fejl
  • luk konto
  • luk min konto
  • deaktivér
  • deaktiveret
  • deaktiverer
  • slet konto
  • slet min konto
  • sletning
  • fjern konto
  • reaktiver
  • reaktivering
  • reaktiver konto
  • reaktiver min konto
  • reaktivering af konto
  • forkert e-mail
  • forkert e-mailadresse
  • fjern e-mail
  • fjern min e-mail
  • fjern e-mailadresse
  • fjern min e-mailadresse
  • to konti