Send en Evernote-aktivitetslog

< Forrige / Næste >

Send en Evernote-aktivitetslog

Evernote-aktivitetsloggen kan hjælpe vores supportteam med at spore et problem du har. Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at sende en aktivitetslog.

• Mac

Det nye Evernote til Mac

1. I menulinjen skal du gå til Hjælp > Aktivitetslogfiler > Gem de seneste logfiler.
    2. Skriv "Evernote.log" som filnavn og klik på Gem.
    3. Vedhæft denne fil til en ny supportanmodning eller som svar på en e-mail med en eksisterende supportanmodning.

Ældre version af Evernote til Mac

1. Gå til Hjælp > Aktivitetslog...i menulinjen.
    2. Klik på knappen 'Gem som' for at gemme loggen som en fil på din computer.
    3. Vedhæft denne fil til en ny supportanmodning eller som svar på en e-mail med en eksisterende supportanmodning.
  • Windows

Det nye Evernote til Windows

1. I menulinjen skal du gå til Hjælp > Aktivitetslogfiler > Gem de seneste logfiler.
    2. Skriv "Evernote.log" som filnavn og klik på Gem.
    3. Vedhæft denne fil til en ny supportanmodning eller som svar på en e-mail med en eksisterende supportanmodning.

Ældre version af Evernote til Windows

1. Gå til Hjælp > Aktivitetslogi menulinjen.
    2. Klik på knappen 'Gem som' for at gemme loggen som en fil på din computer.
    3. Vedhæft denne fil til en ny supportanmodning eller som svar på en e-mail med en eksisterende supportanmodning.
  • iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS

1. Tryk på de tre linjer i nederste venstre hjørne for at åbne menuen.
    2. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af menuen.
    3. Tryk på Kundeservice > Aktivitetslog > Mail.
    4. E-mail loggen til dig selv ved at gemme den på din computer og derefter vedhæfte den til dit mailsvar.

Ældre version af Evernote til iOS:

1. Åbn Konto-fanen.
    2. Tryk på Kundeservice via kontomenuen.
      • Sådan opretter du en ny supportanmodning: tryk på Indsend en supportanmodning, udfyld emnet og beskrivelsen, sørg for 'Vil du inkludere en aktivitetslog?' er slået til og tryk derefter på Send.
      • Hvis du har en åben supportanmodning: tryk på Aktivitetslog > Mail, e-mail loggen til dig selv, gem den på din computer og vedhæft den derefter til dit mailsvar.
  • Android

Det nye Evernote til Android

1. Tryk på de tre linjer i nederste venstre hjørne for at åbne menuen.
    2. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af menuen.
    3. Tryk på Kundeservice > Aktivitetslog > Mail.
    4. E-mail loggen til dig selv ved at gemme den på din computer og derefter vedhæfte den til dit mailsvar.

Ældre version af Evernote til Android

1. Tryk på ikonet med de tre prikker og tryk derefter på Indstillinger.
    2. Tryk på Kundeservice > Send aktivitetslog og vælg derefter et e-mailprogram.
      • Sådan opretter du en ny supportanmodning: e-mail loggen til dig selv, gem den på din computer og vedhæft den derefter når du opretter en anmodning her.
      • Hvis du har en åben supportanmodning: e-mail loggen til dig selv, gem den på din computer og vedhæft den derefter til dit mailsvar.

Bemærk: Aktivitetsloggen indeholder en detaljeret log over de handlinger, som Evernote udfører, og er nyttig for at diagnosticere det problem, du har. Aktivitetsloggen indeholder også oplysninger om din konto, din enhed og din placering (hvis aktiveret). Den kan også indeholde titlerne på dine noter, mærker, notesbøger, vedhæftede filer, og, hvis din konto har haft problemer med synkronisering af netværk, noget af dit noteindhold. Du kan redigere logfilen for at fjerne alt du ikke ønsker at sende os. Vi behandler aktivitetsloggens data som fortrolige oplysninger, og de er underlagt betingelserne i vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger gælder.

Nøgleord:

• aktivitetslog
  • evernote-log
  • log