Føj et billede til en note

< Forrige / Næste >

Føj et billede til en note

Med Evernote kan du gemme billeder i dine noter således at du nemt kan få adgang til dem overalt og på en hvilken som helst enhed. Du kan endda søge efter tekst i billeder. Føj billeder til Evernote så du kan:

• Organisere tegningerne for dine renoveringsplaner.
  • Samle og dele billeder af et whiteboard efter møder.
  • Dokumentere en klaverkoncert og gemme billeder af noder.

Tilføj et billede

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at vedhæfte et billede til en note:

• Mac

Det nye Evernote til Mac

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Træk billedet fra din computer og ind i noteområdet eller klik på det blå plus-ikon i redigeringsværktøjet til noter og vælg Billede for at vedhæfte et billede manuelt.

Ældre version af Evernote til Mac

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Træk billedet fra din computer og ind i noteområdet eller brug papirclipsikonet i redigeringsværktøjet til noter for at vedhæfte et billede manuelt.
  • Windows

Det nye Evernote til Windows

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Træk billedet fra din computer og ind i noteområdet eller klik på det blå plus-ikon i redigeringsværktøjet til noter og vælg Billede for at vedhæfte et billede manuelt.

Ældre version af Evernote til Windows

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Træk billedet fra din computer og ind i noteområdet eller brug papirclipsikonet i redigeringsværktøjet til noter for at vedhæfte et billede manuelt.
  • iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Tryk på Rediger-knappen.
    3. Tryk på det blå plus-ikon øverst til venstre på tastaturet.
    4. Tryk på Kamera for at tage et nyt billede eller tryk på Billede for at vedhæfte et eksisterende billede fra dit billedgalleri.

Ældre version af Evernote til iOS:

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Tryk på den firkantede grønne plusknap eller på en kameraknap.
    3. Tryk på Tag billede for at tage et nyt billede med enhedens kamera eller tryk på Tilføj fra billeder for at vedhæfte et eksisterende billede fra dit billedgalleri.
  • Android

Det nye Evernote til Android

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Tryk på Rediger-knappen.
    3. Tryk på det blå plus-ikon øverst til venstre på tastaturet.
    4. Tryk på Kamera for at tage et nyt billede eller tryk på Billede for at vedhæfte et eksisterende billede fra dit billedgalleri.

Ældre version af Evernote til Android

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Tryk på Kamera for at tage et nyt billede med enhedens kamera eller tryk på  papirclipsikonet for at vedhæfte et eksisterende billede fra dit billedgalleri.
  • Web

Det nye Evernote Web

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Træk billedet fra din computer og ind i noteområdet eller klik på det blå plus-ikon i redigeringsværktøjet til noter og vælg Billede for at vedhæfte et billede manuelt.

Ældre version af Evernote Web

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Træk billedet fra din computer og ind i noteområdet eller brug papirclipsikonet i redigeringsværktøjet til noter for at vedhæfte et billede manuelt.

Nøgleord:

• tilføj billede
  • vedhæft
  • billede
  • indsæt billede
  • indsæt billede
  • billede
  • billede