Opret en notesbog

< Forrige / Næste >

Opret en notesbog

Notesbøger er den metode Evernote bruger til at organisere noter. Notesbøger bruges ofte til at adskille noter efter kategori, placering eller formål. Du kan eksempelvis oprette en notesbog, der hedder 'Renovering af hus', og en der kaldes 'Skolearbejde' for at holde disse typer noter adskilt og lettere at finde.

Organiser noter i notesbøger så du nemt kan gennemse, søge efter og dele lignende noter. Du kan for eksempel oprette en notesbog til:

• Arbejdsprojekter
  • Rejseplanlægning
  • Kreative projekter
  • Virksomhedsressourcer
  • Kvitteringer
  • Kontrakter eller dokumenter

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at oprette en notesbog.

• Mac

Select Notebooks from the navigation menu, then click New Notebook.
  • Windows

Select Notebooks from the navigation menu, then click New Notebook.
  • iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS: Åbn navigationsmenuen, tryk på Notesbøger, tryk på knappen Muligheder (tre prikker) og tryk derefter på Ny notesbog.

Ældre version af Evernote til iOS: Vælg fanen Noter, tryk på notesbogens rullemenu øverst på skærmen og tryk derefter på + Ny notesbog.

• Android

Det nye Evernote til Android: Åbn navigationsmenuen, tryk på Notesbøger, tryk på knappen Muligheder (tre prikker) og tryk derefter på Ny notesbog.

Ældre version af Evernote til Android: Skub navigationsmenuen ud ved at swipe fra skærmens venstre side og tryk derefter på Notesbøger via menuen og herefter på den nye notesbogsknap (notesbog med et plus-tegn).

• Web

Det nye Evernote Web: Vælg Notesbøger i sidepanelet for at få vist din notesbogsliste og klik derefter på + Ny notesbog.

Ældre version af Evernote Web: Vælg notesbogsikonet i sidepanelet og klik derefter på ikonet for +Ny notesbog øverst inbsp;notesbogslisten.