Hvordan tager jeg et skærmbillede på iPhone, iPad og iPod Touch?

Hvordan tager jeg et skærmbillede på iPhone, iPad og iPod Touch?

Hvordan tager jeg et skærmbillede på iPhone, iPad og iPod Touch?

For at gemme et skærmbillede på iOS, tryk på knappen Start og knappen Strøm på samme tid. Skærmen blinker, og billedet gemmes i kameramappen. Du kan vælge et foto i Skitch til at markere dette skærmbillede eller bruge knappen Kamera i Evernote til at vælge et foto.