Sådan ændrer du din adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode:

1. Prøv at logge ind på din konto i Evernote Web
  2. Klik på "Glemt adgangskode?"
  3. Indtast din e-mailadresse eller dit brugernavn og klik på Send verifikations e-mail
  4. Se om du har fået et link pr. e-mail, som du kan bruge til at nulstille din adgangskode. E-mailen ligger muligvis i mappen med uønskede mail eller i virksomhedens e-mailfilter.

Hvis du kender din nuværende adgangskode, men ønsker at ændre den, eller hvis du har modtaget en e-mail om at ændre den:

1. Log ind på dine kontoindstillinger i Evernote Web
  2. Klik på fanen 'Sikkerhedsoversigt' og derefter på Skift adgangskode
  3. Indtast en ny adgangskode og klik på Opdater

Hvis du ikke længere har adgang til e-mailadressen for din konto:

1. Opret en supportanmodning
  2. Vælg 'Fortsæt som gæst'
  3. I beskrivelsesfeltet skal du skrive dine aktuelle og tidligere e-mailadresser. Skriv IKKE nogen adgangskoder.
  4. Oplys om du nogensinde har haft et betalt abonnement for Evernote. Hvis det er tilfældet bedes du vedhæfte en betalingskvittering for det pågældende abonnement. (Denne kan findes blandt dine e-mails, i iTunes eller PayPal eller i din Google Play-konto. Hvis du har brugt en gavekode til at opgradere din konto bedes du indtaste denne kode, eftersom vi kan bruge den til at bekræfte din konto. )
  5. Indtast dit brugernavn hvis du kender det
  6. Indtast din nuværende e-mailadresse
  7. Send din anmodning

Her er nogle eksempler på Evernote-kvitteringer. Tag et skærmbillede eller kopiér og indsæt oplysningerne herfra i din supportanmodning.

Typer af kvitteringer for betaling

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi,th,ms,ar,id

Nøgleord:

• jeg har glemt min adgangskode
  • glemt adgangskode
  • adgangskode
  • nulstil adgangskode
  • nulstil adgangskoden