Sådan tilmelder du dig Evernote Business

Evernote Business giver dig den individuelle kraft fra Evernote Premium plus tilføjede team- og administrationsfunktioner, så du kan få mere fra hånden. Med Evernote Business kan du nyde godt af:

• Et enkelt arbejdsområde til teamsamarbejde
  • Hurtig opstart og SSO
  • Central brugeradministration
  • Forbedret sikkerhed med TLS/SSL
  • ... og meget mere

Få mere at vide om Evernote Business

Opret en ny Evernote Business-konto

Når du opretter en ny Evernote Business-konto bliver du automatisk kontoadministrator. Når du har inviteret dit team kan du udpege en anden person som kontoadministrator, eller du kan have flere administratorer. Kontoadministratorer har adgang til administrationskonsollen hvor de kan få vist indstillinger for hele virksomheden samt administrere virksomhedsindhold og invitere teammedlemmer til at tilmelde sig. Få mere at vide >>

Sådan kommer du i gang:

1. Gå til Evernote Business-hjemmesiden og klik på knappen Bliv Business-bruger.
  2. Udfyld formularen med dit fulde navn, navnet på din virksomhed, din virksomheds e-mailadresse og en adgangskode for kontoen.

Hvis du allerede har en Evernote-konto og gerne vil bruge den e-mailadresse, der er knyttet til den pågældende konto, til din nye Evernote Business-konto, vil du blive bedt om at logge ind og vælge en anden personlig e-mailadresse til din nuværende konto, så du kan bruge din virksomheds e-mailadresse til den nye konto.

Betalingsmuligheder

Evernote Business-kontoadministratorer kan vælge mellem tre forskellige muligheder til at betale for deres Evernote Business-konto:

• Pr. måned med kreditkort

Dit kreditkort bliver opkrævet for hver enkelt licens så snart Evernote Business-kontoen er oprettet, og dit kreditkort debiteres automatisk den fulde månedspris hver gang en bruger tilmelder sig til din konto. Hver måned debiteres dit kort et engangsbeløb for samtlige brugere på din konto på det pågældende tidspunkt.

• Årligt med kreditkort

Dit kreditkort bliver opkrævet for hver enkelt licens så snart Evernote Business-kontoen er oprettet, og dit kreditkort debiteres automatisk for det årlige beregnede beløb hver gang en bruger tilmelder sig til din konto. Hvert år debiteres dit kort et engangsbeløb for samtlige brugere på din konto på det pågældende tidspunkt.

• Årligt med faktura

Kun tilgængelig i visse lande for Evernote Business-konti med 5+ licenser. Ved betaling med faktura forhåndsbetales licenser på årlig basis. Du vil blive sendt en faktura via e-mail, som kan betales med check eller bankoverførsel. Din faktura skal betales ved modtagelsen.

Note: Evernote Business kan kun købes på Evernote.com og er ikke tilgængeligt via iTunes eller Google Play.

Betalingsmetoder

Vi tilbyder dig to forskellige muligheder for at betale for dit abonnement: kreditkort eller faktura. Brug nedenstående tabel til at bestemme hvilken betalingsmetode der passer bedst til dit team.

Credit Card Invoice

Hvornår vil jeg blive opkrævet betaling? Hvor ofte bliver jeg faktureret?

Du kan vælge en månedlig eller årlig faktureringsperiode. Dit kort bliver debiteret i begyndelsen af hver faktureringsperiode, og der opkræves betaling for antallet af brugere i din Evernote Business-konto.

Du anmoder om en faktura for et bestemt antal licenser. Din faktura forfalder til betaling når den modtages, og den kan betales med check eller via bankoverførsel.

For at sikre en effektiv håndtering af den faktura vi sender til dig, skal du angive e-mailadressen på den person, som håndterer alle henvendelser vedrørende konti og betalinger i virksomheden.

Er der nogen begrænsninger?

Din Evernote Business-konto skal have mindst 2 licenser.

Din Evernote Business-konto skal have mindst 5 licenser for at være berettiget til fakturering.

Fakturering er kun tilgængelig i følgende lande: Australien, Østrig, Belgien, Canada, Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Hongkong, Island, Irland, Japan, Liechtenstein, Luxembourg, Holland, New Zealand, Norge, Singapore, Sverige, Schweiz , Taiwan, Storbritannien og USA.

Kan jeg anvende min Evernote Business-konto med det samme?

Så snart du har konfigureret din Evernote Business-konto, debiteres dit kreditkort betaling for det antal licenser, du har anmodet om. Du kan anvende Evernote Business med det samme.

I de fleste tilfælde kan du øjeblikkeligt begynde at bruge Evernote Business. I nogle tilfælde skal du muligvis bekræfte visse oplysninger for at aktivere kontoen med det samme.

Bliver mit kort debiteret, når jeg føjer brugere til min Evernote Business-konto? Hvad sker der, hvis jeg tilføjer en ny bruger midt i min faktureringsperiode?

Hvis du har en månedlig faktureringsperiode, debiteres dit kreditkort det samlede månedsbeløb på den samme dag. hvor den nye bruger tilmelder sig din Evernote Business-konto, uanset hvor i den månedlige faktureringsperiode dagen falder.

Hvis du har en årlig faktureringsperiode, skal du betale et forholdsmæssigt beregnet beløb, der rundes op til næste måned, samme dag den nye bruger tilmelder sig din Evernote Business-konto. Hvis du f.eks. tilføjer en bruger, når der er 9½ måned tilbage af din faktureringsperiode, beregnes betalingen i forhold til 10 måneder.

Betalingen for hver tilføjet bruger standses samtidig med forfaldsdatoen for betalingen af din samlede Evernote Business-konto.

Du kan tilføje brugere op til din licensgrænse uden ekstra omkostninger.

Hvis du vil øge din licensgrænse kan du indsende en anmodning til den person, som har det overordnede ansvar for Evernote Business-kontoen via siden 'Kontooversigt' i administratorkonsollen. Denne person øger din licensgrænse og sender dig en faktura pr. e-mail for de ekstra licenser. Dette sker typisk inden for en hverdag.

Betalingen for hver tilføjet bruger standses samtidig med forfaldsdatoen for betalingen af din samlede Evernote Business-konto. Hvis du øger antallet af licenser midt på året, vil du blive opkrævet et forholdsmæssigt beregnet beløb den næste måned, hvor antallet af pladser er højere end den foregående måned. For eksempel, hvis du tilføjer en bruger med 9½ måned tilbage af din faktureringsperiode, vil fakturaen blive beregnet forholdsmæssigt til 10 måneder.

Hvad sker der, når en bruger afmelder sig min Evernote Business-konto?

Næste gang dit abonnement fornys, skal du ikke betale for denne bruger.

En licens gøres tilgængelig på din konto. Du kan invitere en anden person til at bruge licensen på din Business-konto. Du kan ikke få refunderet pengene for ubrugte licenser.

Hvad tæller som en bruger i betalingsøjemed?

Hver enkelt person, der er tilmeldt din Business-konto, betragtes som en bruger og vil blive debiteret som en sådan.

Du bliver ikke opkrævet betaling for udestående invitationer, der er blevet sendt.

Hver eneste person, der er tilmeldt din Business-konto, bliver modregnet din licensgrænse.

Udestående invitationer til at tilmelde sig din Evernote Business-konto, trækker også licenser fra din licensgrænse, da hver invitation er reserveret til én licens.

Hvornår bliver mit abonnement fornyet?

Den dag, du opretter din Evernote Business-konto, bliver den første dag i faktureringsperioden for din Business-konto. Hvis du f.eks. opretter din Evernote Business-konto den 10. september og vælger månedlig betaling via kreditkort, så vil dit kreditkort blive debiteret den 10. i hver af de følgende måneder.

Den dag, du opretter din Evernote Business-konto, bliver den første dag i faktureringsperioden for din Business-konto. Hvis du f.eks. opretter din Evernote Business-konto den 10. september og vælger årlig betaling via faktura, så vil din næste faktura forfalde til betaling den 10. september det følgende år.

Nøgleord:

• tilmeld dig business
  • opret business
  • tilmeld dig team
  • konvertér til business
  • omdan til Evernote Business
  • opret en ny Business
  • ny Evernote Business
  • opgradere til business
  • opgrader til Evernote Business
  • opgrader