Sådan opgraderer du til Evernote Business

Uanset om du er ny Evernote-bruger eller om du allerede har en konto, så findes der to primære måder at opgradere til Evernote Business:

1. Opret en ny Evernote Business-konto for dig selv eller din virksomhed
  2. Bliv en del af din virksomheds nuværende Evernote Business-konto

Opret en ny Evernote Business-konto

Hvis du er ny Evernote-bruger

Tilmeldingsknap på Evernote Business-side

Gå til Evernote Business-hjemmesiden og klik på Bliv Business-bruger.

Opret en ny konto

Udfyld formularen på siden ‘Opret en konto’ og registrer dig med din virksomheds e-mailadresse.

Den virksomheds e-mailadresse du har anvendt for at oprette din nye Evernote Business-konto er den kontoindlogningsadresse du skal bruge, for at få adgang til denne konto og til alle administrationsværktøjerne.

Bemærk: Hvis du får en besked om, at den virksomheds e-mail du har indtastet bliver brugt på en anden konto, så skyldes det højst sandsynligt, at du tidligere har anvendt den e-mailadresse til at oprette en anden Evernote-konto eller Evernote Business-konto.

Log ind på den anden Evernote-konto for at ændre e-mailadressen til én, der på nuværende tidspunkt ikke er forbundet med Evernote, således at e-mailadressen frigøres til den nye konto, du ønsker at oprette. Få mere at vide

Hvis du har en eksisterende Evernote-konto

Tilmeldingsknap på Evernote Business-side

Gå til Evernote Business-hjemmesiden og klik på Bliv Business-bruger. Fra siden 'Opret en konto' vælger du ‘log ind’-linket.

Log ind for at opgradere fra en eksisterende konto

Udfyld formularen på ‘Log ind’-siden og log ind på din Evernote-konto vha. dine nuværende kontoindlogningsinformationer.

Hvad nu?

Når du har logget på og har valgt en betalingsmetode opgraderes din konto til Evernote for virksomhed, og du får fuld adgang som Evernote-administrator for den nye Evernote for virksomhed-konto.

Gå til administratorkonsollen for at kontrollere eller redigere din virksomheds Evernote Business-konto.

Bliv en del af din virksomheds nuværende Evernote for virksomhed-konto

Hvis din virksomhed allerede har oprettet en Evernote Business-konto, så behøver du ikke oprette en. Du skal blot acceptere den e-mailinvitation, som din kontoadministrator sender til dig, for at tilmelde dig Business-kontoen, og derefter logge ind med din nuværende Evernote-konto.

Ved at tilmelde dig med din nuværende konto i stedet for at oprette en ny og separat konto, så kan du nyde godt af følgende:

• Øgede datagrænser: Øg den samlede kapacitet for din nuværende konto med fordele såsom f.eks. øget uploadkvote samt flere noter og notesbøger
  • Én konto at logge ind på: Brug de samme indlogningsoplysninger (som dem du bruger til din nuværende konto) for at få adgang til alle dine Business-relaterede og delte virksomhedsnoter
  • Nem adgang: Få adgang til alle dine personlige og Business-relaterede noter uden at skulle skifte mellem to konti. Hold personlige noter og Business-relaterede noter adskilt, således at personlige noter forbliver private og ikke-søgbare for dine kolleger, men alligevel er tilgængelige hvis du forlader en virksomhed
  • Muligheder for virksomheds e-mail: Vis separate e-mails afhængig af hvem du deler noter med. Brug din personlige e-mailadresse til personlige kontakter og en virksomheds e-mailadresse til kolleger, når du deler med dem

Mere information om hvordan du tilmelder dig din virksomheds nuværende Evernote Business-konto

Nyttige links

Nøgleord:

• konvertér til business
  • omdan til Evernote Business
  • opret en ny Business
  • ny Evernote Business
  • opgradere til business
  • opgrader til Evernote Business
  • opgrader