Abonner på Evernote Teams

< Forrige / Næste >

Abonner på Evernote Teams

Evernote Teams giver dig den individuelle kraft fra Evernote Personal og Professional plus tilføjede team- og administrationsfunktioner, så du kan få mere fra hånden. Med Evernote Teams kan du nyde godt af:

• Et enkelt arbejdsområde til teamsamarbejde
  • Hurtig opstart og SSO
  • Central brugeradministration
  • Forbedret sikkerhed med TLS/SSL
  • ... og meget mere

ANMOD OM DEMO

Opret en ny Evernote Teams-konto

Når du opretter en ny Evernote Teams-konto bliver du automatisk kontoadministrator. Når du har inviteret dit team kan du udpege en anden person som kontoadministrator, eller du kan have flere administratorer. Kontoadministratorer har adgang til administratorkonsollen hvor de kan få vist indstillinger for hele teamet samt administrere team-indhold og invitere teammedlemmer til at tilmelde sig. Få mere at vide >>

Sådan kommer du i gang:

1. Gå til Evernote Teams-hjemmesiden og klik på Kom godt i gang.
  2. Udfyld formularen med dit fulde navn, navnet på dit team, din team-mailadresse og en adgangskode for kontoen.

Hvis du allerede har en Evernote-konto og gerne vil bruge den e-mailadresse, der er knyttet til den pågældende konto, til din nye Teams-konto, vil du blive bedt om at logge ind og vælge en anden e-mailadresse til din nuværende individuelle konto, så du kan bruge din team-mailadresse til den nye konto.

Betalingsmuligheder

Evernote Teams-kontoadministratorer kan vælge mellem tre forskellige muligheder til at betale for deres Teams-konto:

• Månedligt med kreditkort

Dit kreditkort bliver opkrævet for hver enkelt licens så snart Evernote Teams-kontoen er oprettet, og dit kreditkort debiteres automatisk den fulde månedspris hver gang en bruger tilmelder sig til din konto. Hver måned debiteres dit kort et engangsbeløb for samtlige brugere på din konto på det pågældende tidspunkt.

• Årligt med kreditkort

Dit kreditkort bliver opkrævet for hver enkelt licens så snart Evernote Teams-kontoen er oprettet, og dit kreditkort debiteres automatisk for det årlige beregnede beløb hver gang en bruger tilmelder sig til din konto. Hvert år debiteres dit kort et engangsbeløb for samtlige brugere på din konto på det pågældende tidspunkt.

• Årligt med faktura

Kun tilgængelig i visse lande for Evernote Teams-konti med +5 licenser. Ved betaling med faktura forhåndsbetales licenser på årlig basis. Du vil blive sendt en faktura via e-mail, som kan betales med check eller bankoverførsel. Din faktura skal betales ved modtagelsen.

Bemærk: Evernote Teams kan kun købes på Evernote.com og er ikke tilgængeligt via iTunes eller Google Play.

Betalingsmetoder

Vi tilbyder dig to forskellige muligheder for at betale for dit Evernote Teams-abonnement: kreditkort eller faktura. Brug nedenstående tabel til at bestemme hvilken betalingsmetode der passer bedst til dit team.

Kreditkort Faktura

Hvornår vil jeg blive opkrævet betaling? Hvor ofte bliver jeg faktureret?

Du kan vælge en månedlig eller årlig faktureringsperiode. Dit kort bliver debiteret i begyndelsen af hver faktureringsperiode, og der opkræves betaling for antallet af brugere i din Teams-konto.

Du anmoder om en faktura for et bestemt antal licenser. Din faktura forfalder til betaling når den modtages, og den kan betales med check eller via bankoverførsel.

For at sikre en effektiv håndtering af den faktura vi sender til dig, skal du angive e-mailadressen på den person, som håndterer alle henvendelser vedrørende konti og betalinger i virksomheden.

Er der nogen begrænsninger?

Din Teams-konto skal have mindst 2 licenser.

Din Teams-konto skal have mindst 5 licenser for at være berettiget til fakturering.

Fakturering er kun tilgængelig i følgende lande: Australien, Østrig, Belgien, Canada, Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Hongkong, Island, Irland, Japan, Liechtenstein, Luxembourg, Holland, New Zealand, Norge, Singapore, Sverige, Schweiz , Taiwan, Storbritannien og USA.

Kan jeg anvende min Evernote Teams-konto med det samme?

Så snart du har konfigureret din Teams-konto, debiteres dit kreditkort betaling for det antal licenser, du har anmodet om. Du kan anvende Evernote Teams med det samme.

I de fleste tilfælde kan du øjeblikkeligt begynde at bruge Evernote Teams. I nogle tilfælde skal du muligvis bekræfte visse oplysninger for at aktivere kontoen med det samme.

Bliver mit kort debiteret, når jeg føjer brugere til min Evernote Teams-konto? Hvad sker der, hvis jeg tilføjer en ny bruger midt i min faktureringsperiode?

Hvis du har en månedlig faktureringsperiode, debiteres dit kreditkort det samlede månedsbeløb på den samme dag. hvor den nye bruger tilmelder sig din Teams-konto, uanset hvor i den månedlige faktureringsperiode dagen falder.

Hvis du har en årlig faktureringsperiode, så skal du betale et forholdsmæssigt beregnet beløb, der rundes op til næste måned, samme dag den nye bruger tilmelder sig din Teams-konto. Hvis du f.eks. tilføjer en bruger, når der er 9½ måned tilbage af din faktureringsperiode, så beregnes betalingen i forhold til 10 måneder.

Betalingen for hver tilføjet bruger standses samtidig med forfaldsdatoen for betalingen af din samlede Teams-konto.

Du kan tilføje brugere op til din licensgrænse uden ekstra omkostninger.

Hvis du vil øge din licensgrænse kan du via siden 'Kontooversigt' i administratorkonsollen indsende en anmodning til den person, der har det overordnede ansvar for Teams-kontoen. Denne person kan øge din licensgrænse og sende dig en faktura pr. e-mail for de ekstra licenser. Dette sker typisk inden for en arbejdsdag.

Betalingen for hver tilføjet bruger standses samtidig med forfaldsdatoen for betalingen af din samlede Teams-konto. Hvis du øger antallet af licenser midt på året, så vil du blive opkrævet et forholdsmæssigt beregnet beløb den næste måned, hvor antallet af licenser er højere end den foregående måned. For eksempel, hvis du tilføjer en bruger med 9½ måned tilbage af din faktureringsperiode, vil fakturaen blive beregnet forholdsmæssigt til 10 måneder.

Hvad sker der, når en bruger afmelder sig min Evernote Teams-konto?

Næste gang dit abonnement fornys, skal du ikke betale for denne bruger.

Én licens vil blive gjort tilgængelig på din konto. Du kan invitere en anden person til at benytte den pågældende licens på din konto. Du får ikke refunderet pengene for ubrugte licenser.

Hvad tæller som en bruger i betalingsøjemed?

Hver enkelt person, der er tilmeldt din konto, betragtes som en bruger og vil blive debiteret som en sådan.

Du bliver ikke opkrævet betaling for udestående invitationer, der er blevet sendt.

Hver eneste person, der er tilmeldt din konto, bliver modregnet din licensgrænse.

Udestående invitationer til at tilmelde sig din team-konto trækker også licenser fra din licensgrænse, da hver invitation er reserveret til én licens.

Hvornår bliver mit abonnement fornyet?

Den dag hvor du opretter din Evernote Teams-konto bliver den første dag i faktureringsperioden for dit team. Hvis du for eksempel opretter din konto den 10. september og vælger at betale månedligt med kreditkort, så bliver dit kreditkort debiteret den 10. i hver efterfølgende måned.

Den dag hvor du opretter din Evernote Teams-konto bliver den første dag i faktureringsperioden for dit team. Hvis du for eksempel opretter din konto den 10. september og vælger årlig fakturering, så forfalder din næste faktura til betaling den 10. september det efterfølgende år.