Kan jeg redigere en note samtidig med en anden person?

Kan jeg redigere en note samtidig med en anden person?
< Forrige / Næste >

Kan jeg redigere en note samtidig med en anden person?

To eller flere brugere kan ikke samtidig redigere den samme note i en delt notesbog. Hvis to brugere foretager ændringer på den samme note, så oprettes der to kopier af den pågældende note. Én kopi bevarer alle redigeringer fra én bruger, mens den anden kopi bevarer de andre redigeringer. Derefter skal en forfatter åbne begge noter for at kopiere og indsætte det relevante indhold i en enkelt note og sidenhen slette den duplikerede note.

Tips til at undgå modstridende ændringer når der arbejders i en delt notesbog:

  • Sørg for at du er online og synkroniserer korrekt så du altid har de nyeste noteversioner.
  • Når du er færdig med at redigere en note skal du synkronisere og derefter lukke noten, således at den er tilgængelig for næste person.
  • I stedet for at redigere den samme note bør hver bruger oprette en unik note.

LANGUAGES_PRODUCT