Flyt noter fra en individuel konto til en Teams-konto

< Forrige / Næste >

Flyt noter fra en individuel konto til en Teams-konto

Hvis du har arbejdsrelaterede noter du gerne vil flytte fra en individuel konto til en Teams-konto, så kan du enten flytte individuelle noter, eller alternativt kan du flytte hele notesbøger.

Flyt noter fra en individuel konto til en Teams-konto

Der er flere måder du kan flytte noter eller notesbøger fra en individuel konto til en Teams-konto.

• Flyt én note ad gangen

Kun tilgængelig i Evernote til Mac og Windows

1. Eksporter noten til en ENEX-fil fra din individuelle konto.
    2. Skift til din team-konto.
    3. Importer ENEX-filen til din team-konto.
  • Flyt flere noter på samme tid

Kun tilgængelig i Evernote til Mac og Windows

1. Hold Cmd-tasten (Mac) eller Ctrl-tasten (Windows) nede på din noteliste og klik på individuelle noter for at vælge dem, eller hold Shift-tasten nede og vælg en række noter.
    2. Eksporter noterne til en ENEX-fil fra din individuelle konto.
    3. Skift til din team-konto.
    4. Importer ENEX-filen til din team-konto.
  • Flyt hele notesbøger

Kun tilgængelig i Evernote Web

Når du flytter notesbøger fra en individuel konto til en team-konto har du følgende muligheder: kopiér notesbøger eller flyt notesbøger.

Hvis du vælger "Kopier notesbøger", så kopieres notesbøger fra din individuelle konto til din team-konto mens din notesbogsstruktur efterlades præcis som den er på din individuelle konto. Hvis du vælger "Flyt notesbøger", så flyttes notesbøger fra din individuelle konto til din team-konto hvorefter notesbøgerne slettes fra din individuelle konto.

Følg disse trin for at kopiere eller flytte dine notesbøger:

1. Gå til kontoindstillingerne for din team-konto.
    2. Klik på den grønne Kopiér notesbøger-knap eller på knappen Flyt notesbøger.
    3. Indtast login-oplysningerne til din individuelle konto.
    4. Vælg de notesbøger der skal flyttes fra din individuelle konto til din team-konto.

Bemærk: Notesbogsdelinger og notelinks vil ikke blive bevaret.

Et par ting du bør huske på:

Her er et par vigtige ting du bør huske på når du flytter eller kopierer hele notesbøger ved hjælp af funktionerne "Kopiér notesbøger" og "Flyt notesbøger" under dine kontoindstillinger:

• Du kan kun konvertere 50 notesbøger ad gangen.
    • Du vil modtage en e-mailbekræftelse når notesbøgerne er blevet kopieret eller flyttet. Bemærk: Luk ikke din webbrowser før du modtager denne bekræftelse!
    • Såvel delte notesbøger som din standardnotesbog vises ikke på denne liste. Hvis du ønsker at flytte en delt notesbog eller en standardnotesbog anbefaler vi, at du flytter noterne til en notesbog som du ejer og derefter flytter eller kopierer den pågældende notesbog til din virksomhedskonto.

Nøgleord:

• konvertér
  • evernote business
  • personlig til business
  • kopiér til business
  • sammenflet konti
  • migrer til business
  • konvertér notesbøger