Sådan får du vist tidligere versioner af en note

< Forrige / Næste >

Sådan får du vist tidligere versioner af en note

Noteshistorik giver dig mulighed for at få vist en tidligere version af en note. Et par gange om dagen tager notehistorik et øjebliksbillede af hele noten og gør derved, at du kan gendanne en tidligere gemt version.

For at få adgang til notehistorik på Mac, Windows eller Web skal du vælge info-knappen ('i') øverst på redigeringsværktøjet til noter, og derefter vælge Vis historik. Du vil få præsenteret en liste over hver eneste gemte version af noten.

For at gendanne en tidligere gemt version af noten skal du klikke på Importer ved siden af ​​notetitlen.

Notehistorik er kun tilgængelig for Evernote Premium- og Business-brugere.

Nøgleord:

• historik
  • notehistorik
  • gamle noter
  • version
  • versionshistorik
  • manglende indhold
  • rediger historik
  • datatab
  • ændr log
  • ændr historik