Brug notehistorikken til at få vist ældre versioner af en note

Brug notehistorikken til at få vist ældre versioner af en note
< Forrige / Næste >

Brug notehistorikken til at få vist ældre versioner af en note

Noteshistorikken giver dig mulighed for at få vist ældre versioner af en note. Noter på din konto sikkerhedskopieres automatisk med jævne mellemrum, og notehistorikken giver dig mulighed for at få vist og/eller gendanne disse ældre revisioner.

Bemærk: Denne funktion kræver et Premium-, Personal-, Professional- eller Teams-abonnement.

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at få adgang til notehistorikken.

• Mac

Det nye Evernote til Mac

1. Åbn en note.
    2. Klik på knappen Muligheder (tre prikker) øverst til højre i redigeringsværktøjet til noter.
    3. Klik på Vis noteinfo... > Vis historik.
    4. Klik på datoen for at få vist en forhåndsvisning og finde den noteversion, du vil gendanne.
    5. Klik på Eksporter for at downloade noten som ENEX-fil.
    6. Anvend Evernotes skrivebords-app til at importere ENEX-filen til din konto.

Ældre version af Evernote til Mac

1. Åbn en note.
    2. Klik på menuknappen (tre prikker) øverst til højre i redigeringsværktøjet til noter.
    3. Klik på Notedetaljer... > Vis historik.
    4. Klik på datoen for at få vist en forhåndsvisning og finde den noteversion, du vil gendanne.
    5. Klik på Importér for at gendanne noten.

Den gendannede version vil blive vist i notesbogen Import.... Importen hverken overskriver eller ændrer den aktuelle version af noten.

• Windows

Det nye Evernote til Windows

1. Åbn en note.
    2. Klik på knappen Muligheder (tre prikker) øverst til højre i redigeringsværktøjet til noter.
    3. Klik på Vis noteinfo... > Vis historik.
    4. Klik på datoen for at få vist en forhåndsvisning og finde den noteversion, du vil gendanne.
    5. Klik på Eksporter for at downloade noten som ENEX-fil.
    6. Anvend Evernotes skrivebords-app til at importere ENEX-filen til din konto.

Ældre version af Evernote til Windows

1. Åbn en note.
    2. Klik på infoknappen (bogstavet 'i') øverst til højre i redigeringsværktøjet til noter.
    3. Klik på Vis historik.
    4. Klik på datoen for at få vist en forhåndsvisning og finde den noteversion, du vil gendanne.
    5. Klik på Importér for at importere noten til din konto.

Den gendannede version vil blive vist i notesbogen Importerede noter. Importen hverken overskriver eller ændrer den aktuelle version af noten.

• Web

Det nye Evernote Web

1. Åbn en note.
    2. Klik på menuknappen (tre prikker) øverst til højre i redigeringsværktøjet til noter.
    3. Klik på Vis noteinfo... > Vis historik.
    4. Klik på datoen for at få vist en forhåndsvisning og finde den noteversion, du vil gendanne.
    5. Klik på Eksporter for at downloade noten som ENEX-fil.
    6. Anvend Evernotes skrivebords-app til at importere ENEX-filen til din konto.

Ældre version af Evernote Web

1. Åbn en note.
    2. Klik på noteinfo-knappen (i) og vælg Vis historik.
    3. Klik på datoen for at få vist en forhåndsvisning og finde den noteversion, du vil gendanne.
    4. Klik på Eksporter for at downloade noten som ENEX-fil.
    5. Anvend Evernotes skrivebords-app til at importere ENEX-filen til din konto.

Bemærk: Hvis du ikke bruger eller ikke har adgang til Evernotes computerprogram, så kan du kopiere og indsætte indholdet fra versionen i notehistorikken i en ny note.

Nøgleord:

• historik
  • notehistorik
  • gamle noter
  • version
  • gammel version
  • ændringslog
  • ændr log
  • sammenlign ændringer
  • gendannelse
  • gendannelse af note
  • tidligere version
  • versionshistorik
  • manglende indhold
  • rediger historik
  • datatab
  • mistet data
  • ændr historik