Hvordan kan jeg abonnere på eller afmelde Evernote-nyhedsbrevet?

Hvordan kan jeg abonnere på eller afmelde Evernote-nyhedsbrevet?

Hvordan kan jeg abonnere på eller afmelde Evernote-nyhedsbrevet?

For at abonnere på Evernote nyhedsbrevet skal du logge ind på din Evernote-konto og markere afkrydsningsfeltet "Jeg ønsker at modtage oplysninger om Evernote-produkter, opdateringer og tilbud" i afsnittet Personlige indstillinger i området Indstillinger. Du kan også markere det andet afkrydsningsfelt, hvis du er interesseret i at modtage oplysninger om produkter, tjenester og tilbud fra Evernotes partnere.

For at afmelde Evernote-nyhedsbrev kan du enten fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet nævnt ovenfor eller udfylde e-mailadresseformularen på vores afmeldingsside. Hvert nyhedsbrev indeholder også et afmeldingslink nederst i meddelelsen.