Føj en fil til en note

< Forrige / Næste >

Føj en fil til en note

Du kan vedhæfte stort set hvad som helst til en note inklusive filer, billeder og lyd. Du kan endda vedhæfte snapshots, der er taget med din telefon eller med kameraet på din stationære computer.

• Scannede kontrakter
  • Regneark og præsentationer
  • Formularer og andre dokumenter
  • Scannede kvitteringer
  • Fotografier
  • Logoer og andre billeder for din virksomhed
  • og meget mere!

Tilføj en fil

Enhver filtype kan knyttes til en note så længe notens samlede størrelse (inklusive vedhæftede filer) ikke overstiger størrelsesgrænsen for noter på din konto. Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at vedhæfte en fil.

Mere om Evernotes systemgrænser

• Mac

Det nye Evernote til Mac

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Træk filen fra din computer og ind i noteområdet eller klik på det blå plus-ikon i redigeringsværktøjet til noter og vælg Vedhæftning for at vedhæfte en fil manuelt.

Ældre version af Evernote til Mac

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Træk filen fra din computer og ind i noteområdet eller brug papirclipsikonet i redigeringsværktøjet til noter for at vedhæfte en fil manuelt.
  • Windows

Det nye Evernote til Windows

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Træk filen fra din computer og ind i noteområdet eller klik på det blå plus-ikon i redigeringsværktøjet til noter og vælg Vedhæftning for at vedhæfte en fil manuelt.

Ældre version af Evernote til Windows

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Træk filen fra din computer og ind i noteområdet eller brug papirclipsikonet i redigeringsværktøjet til noter for at vedhæfte en fil manuelt.
  • iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Tryk på knappen Rediger.
    3. Tryk på det blå plus-ikon øverst til venstre på tastaturet.
    4. Tryk på Vedhæftning for at vedhæfte en fil manuelt.

Ældre version af Evernote til iOS:

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Tryk på den firkantede grønne plusknap eller på et papirclipsikon.
    3. Tryk på Vedhæft fil og vælg derefter den vedhæftning du vil tilføje.
  • Android

Det nye Evernote til Android

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Tryk på knappen Rediger.
    3. Tryk på det blå plus-ikon øverst til venstre på tastaturet.
    4. Tryk på Vedhæftning for at vedhæfte en fil manuelt.

Ældre version af Evernote til Android

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Tryk på Papirclips-ikonet og vælg derefter den type vedhæftning du vil tilføje.
  • Web

Det nye Evernote Web

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Træk og slip filen fra din computer og ind i noteområdet eller klik på det blå plus-ikon i redigeringsværktøjet til noter og vælg Vedhæftning for at vedhæfte en fil manuelt.

Ældre version af Evernote Web

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Træk filen fra din computer og ind i noteområdet eller brug papirclipsikonet i redigeringsværktøjet til noter for at vedhæfte en fil manuelt.

Nøgleord:

• vedhæft
  • vedhæft en fil
  • vedhæftning
  • fil
  • åbn en fil
  • gem
  • gem en fil
  • opbevar
  • opbevar en fil