Sådan klipper du hjemmesider og indhold fra Android- og iOS-enheder

Sådan klipper du hjemmesider og indhold fra Android- og iOS-enheder

Sådan klipper du hjemmesider og indhold fra Android- og iOS-enheder

Evernote 7.5+ leveres installeret med udvidelser, så du nemt kan dele hjemmesider og andet understøttet app-indhold fra Android- og iOS-enheder. Fra en hvilken som helst browser på din enhed, som leveres med delingsindstillinger, skal du gå til dine delingsindstillinger og vælge Evernote som delingsdestination.

Konfigurer Evernote som en delt applikation

Android

For at klippe en hjemmeside fra din browser skal du blot trykke på menuknappen Indstillinger på din enhed (for eksempel, '...') og vælge Evernote. Der er ikke behov for opsætning.

iPhone, iPad og iPod touch

Trin til at konfigurere webclipping på iOS

1. Tryk på iOS-delingsknappen, og tryk derefter på Mere for at redigere dine indstillinger for deling.
  2. Tryk på Evernote-knappen for at tilføje Evernote som en delingsudvidelse. Bemærk: Hvis du trykker på Annuller lukkes panelet for delingsindstillinger.
  3. Evernote vises i listen over apps, som din enhed kan dele på. Tryk og træk Evernote hvis du ønsker at flytte den længere op på listen.

Klip og gem hjemmesider i Evernote

1. Åbn en hvilken som helst browser på din enhed
  2. Tryk på iOS-delingsknappen eller delingsindstillingen i menuen Indstillinger på din Android-enhed
  3. Vælg Evernote eller Evernote-delingsindstillingen

Android

Når du gemmer i Evernote kan du trykke på elefantknappen for at vælge en notesbog med tilhørende mærker. Hvis du ikke trykker på elefantknappen vil hjemmesiden øjeblikkeligt blive klippet ind i standardnotesbogen.

Eksempel på Android-webclipping

iPhone, iPad og iPod touch

Når du har trykket på Gem klippes og deles hjemmesiden i Evernote i baggrunden. Du har mulighed for at vælge en notesbog for at gemme den klippede note i Evernote.

Webclipping på iOS

Send URL til din Evernote-konto via e-mail

En anden måde at dele internetindhold på din mobile enhed er ved at videresende URL'en til Evernote via e-mail.

Læs mere om at gemme e-mails i Evernote

Kopiér og indsæt internetindholdet i Evernote

Du kan kopiere og indsætte de fleste typer indhold i en hjemmeside direkte ind i Evernote.

1. Åbn en hjemmeside i din mobilbrowser
  2. Tryk et sted på indholdet og hold nede for at vise mulighederne for tekstmarkering
  3. Træk markeringen op eller ned for at markere den del af siden, du ønsker at kopiere
  4. Slip og vælg Kopiér
  5. Skift over til Evernote, og start en ny note
  6. Tryk og hold nede på teksteditorområdet, og vælg derefter Indsæt
  7. Alt indholdet fra din markering vises i den nye note

Nøgleord:

• mobiltelefon
  • klip
  • klip hjemmesider
  • klipper
  • klipper
  • ios
  • ipad
  • iphone
  • mobil
  • telefon
  • gem hjemmesider
  • send til evernote
  • webklipper
  • webindhold
  • hjemmesider
  • websted
  • webklipper
  • websted