Sådan klipper du hjemmesider og indhold fra Android- og iOS-enheder

Sådan klipper du hjemmesider og indhold fra Android- og iOS-enheder
< Forrige / Næste >

Sådan klipper du hjemmesider og indhold fra Android- og iOS-enheder

Evernote til Android og iPhone samt iPad og iPod Touch leveres installeret med udvidelser, så du nemt kan dele hjemmesider og andet understøttet app-indhold på Android- og iOS-enheder. Fra en hvilken som helst browser på din enhed, som leveres med delingsindstillinger, skal du gå til dine delingsindstillinger og vælge Evernote som delingsdestination.

Konfigurer Evernote som en delt applikation

iPhone, iPad og iPod touch

Trin til at konfigurere webclipping på iOS

1. Tryk på iOS-delingsknappen, og tryk derefter på Mere for at redigere dine indstillinger for deling.
  2. Tryk på Evernote-knappen for at tilføje Evernote som en delingsudvidelse. Bemærk: Hvis du trykker på Annuller lukkes panelet for delingsindstillinger.
  3. Evernote vises i listen over apps, som din enhed kan dele på. Tryk og træk Evernote hvis du ønsker at flytte den længere op på listen.

Klip og gem hjemmesider i Evernote

1. Åbn en hvilken som helst browser på din enhed
  2. Tryk på iOS-delingsknappen eller på muligheden Del fra menuen Indstillinger på din Android-enhed (normalt angivet med tre lodrette prikker)
  3. Vælg Evernote fra listen over delingsmuligheder

Android

Medmindre du vælger noget andet, så gemmes sider som fulde artikler i standardnotesbogen. Hvis du vil ændre destinationsnotesbogen, tilføje mærker eller kun gemme URL skal du trykke på elefantknappen, der vises når du deler noget med Evernote.

Eksempel på Android-webclipping

iPhone, iPad og iPod touch

Når du har trykket på Gem klippes og deles hjemmesiden i Evernote i baggrunden. Du har mulighed for at vælge en notesbog for at gemme den klippede note i Evernote.

Webclipping på iOS

Send URL til din Evernote-konto via e-mail

En anden måde at dele internetindhold på din mobile enhed er ved at videresende URL'en til Evernote via e-mail.

Læs mere om at gemme e-mails i Evernote

Kopiér og indsæt internetindholdet i Evernote

Du kan kopiere og indsætte de fleste typer indhold i en hjemmeside direkte ind i Evernote.

1. Åbn en hjemmeside i din mobilbrowser
  2. Tryk et sted på indholdet og hold nede for at vise mulighederne for tekstmarkering
  3. Træk markeringen op eller ned for at markere den del af siden, du ønsker at kopiere
  4. Slip og vælg Kopiér
  5. Skift over til Evernote, og start en ny note
  6. Tryk og hold nede på teksteditorområdet, og vælg derefter Indsæt
  7. Alt indholdet fra din markering vises i den nye note

Nøgleord:

• mobiltelefon
  • klip
  • klip hjemmesider
  • klipper
  • klipper
  • ios
  • ipad
  • iphone
  • mobil
  • telefon
  • gem hjemmesider
  • send til evernote
  • webklipper
  • webindhold
  • hjemmesider
  • websted
  • webklipper
  • websted
  • android