Tilbagekald adgang til en delt note

Tilbagekald adgang til en delt note
< Forrige / Næste >

Tilbagekald adgang til en delt note

Hvis du bestemmer dig for at stoppe med at dele en note eller et offentligt (URL) link til en note, så skal du blot åbne den pågældende note og derefter udføre følgende trin:

  • Mac

    Det nye Evernote til Mac

    1. Vælg den delte note.
    2. Klik på den grønne Del-knap.
    3. Klik på Stop deling for at stoppe deling med alle.
    4. Eller klik på pilen ved siden af Hvem har adgang og foretag ændringer i tilladelser eller fjern adgang for individuelle brugere.


    Ældre version af Evernote til Mac

    1. Vælg Note > Mere deling > Stop deling af offentligt link via menulinjen for at deaktivere linket.
    2. Eller vælg  Note > Mere deling > Administrer notetilladelser... fra menulinjen, og klik derefter på X ved siden af navnet på den/de person(er) du ikke længere ønsker at dele noten med.
  • Windows

    Det nye Evernote til Windows

    1. Vælg den delte note.
    2. Klik på den grønne Del-knap.
    3. Klik på Stop deling for at stoppe deling med alle.
    4. Eller klik på pilen ved siden af Hvem har adgang og foretag ændringer i tilladelser eller fjern adgang for individuelle brugere.


    Ældre version af Evernote til Windows

    1. Vælg Note > Del > Del note... via menulinjen, og klik derefter på 'Slå fra' i afsnittet  'Delbart link' for at deaktivere linket.
    2. Eller vælg Note > Del > Del note... via menulinjen, og klik derefter på den lille pil nedad ved siden af navnet på den/de person(er) du ikke længere ønsker at dele noten med og vælg Fjern adgang....
  • iPhone, iPad og iPod touch

    Det nye Evernote til iOS

    1. Tryk på knappen Del (silhuet med plustegnet).
    2. Tryk på vis/skjul-knappen ved siden af Delbart link for at deaktivere linket. Herfra kan du også ændre tilladelser for hver enkelt person.

    Ældre version af Evernote til iOS:

    1. Tryk på Del-knappen (boks med pil opad) og tryk derefter på Stop deling.
    2. Tryk på informationsknappen (bogstavet 'i'), tryk på Notetilladelserog derefter på Stop deling med alle . Herfra kan du også ændre tilladelser for hver person.
  • Android

    Det nye Evernote til Android

    1. Tryk på knappen Del (silhuet med plustegnet).
    2. Tryk på vis/skjul-knappen ved siden af Delbart link for at deaktivere linket. Herfra kan du også ændre tilladelser for hver enkelt person.

    Ældre version af Evernote til Android

    1. Tryk på knappen Muligheder (tre prikker) og tryk derefter påMere deling > Deaktiver link.
    2. Tryk på knappen Muligheder (tre prikker), vælg Notetilladelser, tryk på navnet på den person du deler med, og tilpas derefter tilladelserne.
  • Web

    Det nye Evernote Web

    1. Vælg den delte note.
    2. Klik på den grønne Del-knap.
    3. Klik på Stop deling for at stoppe deling med alle.
    4. Eller klik på pilen ved siden af Hvem har adgang og foretag ændringer i tilladelser eller fjern adgang for individuelle brugere.


    Ældre version af Evernote Web

    1. Vælg den delte note.
    2. Klik på pil ned på knappen Del.
    3. Vælg Link > Stop deling af note for at stoppe deling via offentligt link.

 

Når du har tilbagekaldt al adgang til din note bliver noten privat igen, og alle nuværende links til den pågældende note vil ikke længere fungere.

LANGUAGES_PRODUCT