Opret interne notelinks

< Forrige / Næste >

Opret interne notelinks

Interne notelinks giver dig mulighed for at linke fra én note til en anden, hvilket gør det nemt og hurtigt at hoppe mellem noter i Evernote. Nogle eksempler hvor dette kan være til hjælp:

• Du fører en løbende log over ugentlige mødenoter. Du kan oprette en "Mødernoter"-note og derefter linke til de individuelle ugentlige mødedokumenter, der er skrevet i individuelle noter.
  • Du skriver en roman. Du kan oprette en indholdsfortegnelsesnote, der linker til hvert enkelt kapitel, eller du kan tilføje et link til næste kapitel i slutningen af hver note, således at du kan hoppe videre til den næste note.

Bemærk: Hvis du deler et internt notelink vil modtageren kun kunne få vist noten hvis vedkommende allerede har adgang til den. Med andre ord: at dele et internt notelink med en anden person er ikke det samme som at dele en note med den person. Hvis du vil lære hvordan du deler en note bør du gå til Del noter.

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at oprette et link til en note.

• Mac

Det nye Evernote til Mac: Åbn noten, klik på knappen Flere handlinger (tre prikker) øverst i noten og klik derefter på Kopiér internt link.

Ældre version af Evernote til Mac: Åbn din noteliste, højreklik på den note du vil linke til, og vælg derefter Kopiér notelink.

• Windows

Det nye Evernote til Windows: Åbn noten, klik på knappen Flere handlinger (tre prikker) øverst i noten og klik derefter på Kopiér internt link.

Ældre version af Evernote til Windows: Åbn din noteliste, højreklik på den note du vil linke til, og vælg derefter Kopiér internt link.

• iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS: Åbn noten, tryk på menuen Flere handlinger (tre prikker) og tryk derefter på Kopiér internt link.

Ældre version af Evernote til iOS: Åbn noten, tryk på Del-knappen (boks med pil opad), tryk på Kopiér link og vælg derefter Privat link.

• Android

Det nye Evernote til Android: Åbn noten, tryk på menuen Flere handlinger (tre prikker) og tryk derefter på Kopiér internt link.

Ældre version af Evernote til Android: Åbn noten, tryk på knappen Muligheder (tre prikker) og tryk derefter på Kopiér internt link.

• Web

Det nye Evernote Web: Åbn noten, klik på knappen Flere handlinger (tre prikker) øverst i noten og klik derefter på Kopiér internt link.

Ældre version af Evernote Web: Åbn noten, klik på knappen Flere muligheder (tre vandrette prikker) øverst i noten og klik derefter på Kopiér notelink.