Kan jeg gemme Skitch-billeder i forskellige filformater på Mac?

Kan jeg gemme Skitch-billeder i forskellige filformater på Mac?

Kan jeg gemme Skitch-billeder i forskellige filformater på Mac?

Ja! Med Skitch 2.0 til Mac kan du gemme dine Skitch-billeder i PNG-, GIF-, TIFF-, JPG- og BMP-formater ved at gøre følgende:

Anvendelse af fanen 'Træk mig'

1. Klik på rullegardinmenuen Filformat på fanen 'Træk mig'
  2. Vælg det filformat, du ønsker at gemme dit Skitch-billede i
  3. Klik på og træk fanen 'Træk mig' til et vilkårligt sted på din Mac. En kopi af Skitch-billedet i det valgte format vil blive oprettet på det sted. Det originale Skitch-billede forbliver i din Evernote-konto

Anvendelse af menuen Eksport

1. Vælg Filer > Eksporter ...
  2. Naviger til den lokalitet, hvor du ønsker at gemme filen
  3. Angiv et filnavn i feltet Eksporter som
  4. Vælg en filtype fra rullegardinmenuen Eksportformat
  5. Klik på Gem