Sådan indstilles håndledsstilling i Penultimate

Håndledsbeskyttelse er en avanceret teknologi, der er designet til at eliminere forstyrrelse fra dit håndled, når du skriver i Penultimate. Det er vigtigt at indstille den korrekte håndledsstilling så du undgår, at der opstår strejfmærker, når din hånd hviler på skærmen.

Du kan ændre indstillingen for din håndledsstilling i Penultimate ved at trykke på tandhjul-knappen og derefter på Indstillinger > Håndledsstilling.

Du vil få mest ud af at benytte den nyeste version af Penultimate, der er tilgængelig for din enhed, for vi arbejder hele tiden på at forbedre håndledsbeskyttelses-funktionen.

Nøgleord:

• mærker
  • strejfmærker
  • håndfladeafvisning
  • håndledsbeskyttelse
  • håndled
  • afvisning
  • håndflade