Se antal ord i en note

< Forrige / Næste >

Se antal ord i en note

Redigeringsværktøjerne til noter i Evernote til Mac, Windows og Android har ordoptælling i realtid for alle noter.

Evernote til Mac

Vælg en note og klik på menuknappen (tre prikker) øverst til højre i redigeringsværktøjet til noter og klik derefter på Notedetaljer... Det viste vindue indeholder forskellige oplysninger om noten, herunder antal ord og tegn.

Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig i det nye Evernote til Mac.

Evernote til Windows

I Evernote til Windows findes der forskellige metoder til at finde antallet af ord:

• Åbn en note, højreklik i redigeringsværktøjet til noter og vælg 'Antal ord og ressourcer' via kontekstmenuen.
  • Vælg en note, og gå til Note > Antal ord og ressourcer i menuen.
  • Vælg en note og aktiver statuslinjen ved at gå til Vis > Vis statuslinje via menuen. Antallet af ord og tegn kan ses i statuslinjen.

Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig i det nye Evernote til Windows.

Evernote til iOS

Det nye Evernote til iOS: Vælg en note og tryk på knappen Flere handlinger (tre prikker) øverst til højre i redigeringsværktøjet til noter, og tryk derefter på Noteinfo for at få vist antallet af ord og tegn.

Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig i den ældre version af Evernote til iOS.

Evernote til Android

Det nye Evernote til Android: Vælg en note og tryk på knappen Flere handlinger (tre prikker) øverst til højre i redigeringsværktøjet til noter, og tryk derefter på Noteinfo for at få vist antallet af ord og tegn.

Ældre version af Evernote til Android: Vælg en note og tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre i redigeringsværktøjet til noter. I den rude der vises skal du vælge Statistik for at få vist antallet af ord og tegn.

Nøgleord:

• antal ord
  • antal tegn