Gendan en note fra papirkurven

< Forrige / Næste >

Gendan en note fra papirkurven

Når du sletter en note flyttes den til papirkurven, der findes nederst på din notesbogsliste. Følg nedenstående trin for dit operativsystem hvis du skifter mening og vil gendanne noten i stedet for at slette den.

• Mac

The new Evernote for Mac

Højreklik på den note du vil gendanne fra papirkurven og vælg derefter Gendan note.

Older version of Evernote for Mac

Højreklik på den note du vil gendanne fra papirkurven og vælg derefter Gendan.

• Windows

The new Evernote for Windows

Højreklik på den note du vil gendanne fra papirkurven og vælg derefter Gendan note.

Older version of Evernote for Windows

Højreklik på den note du vil gendanne fra papirkurven og vælg derefter Gendan.

• iPhone, iPad og iPod touch

Åbn den note du vil gendanne fra papirkurven, tryk på Flere handlinger (tre prikker) og tryk derefter på Gendan note.

• Android

Åbn den note du vil gendanne fra papirkurven, tryk på Flere handlinger (tre prikker) og tryk derefter på Gendan note.

• Web

Åbn den note du vil gendanne fra papirkurven, klik på indstillingsknappen (tre prikker) og klik derefter på Gendan.

Bemærk: Du kan ikke gendanne en notesbog, der er blevet slettet. Når du sletter en notesbog flyttes alle noterne i den pågældende notesbog til papirkurven, og den tomme notesbog fjernes fra din konto. Hvis du vil gendanne notesbogen skal du blot gendanne de individuelle noter, der fandtes i den.

Nøgleord:

• gendan note
  • gendan en note
  • gendan en note
  • gendan notesbog
  • genopret note