Tips til fejlfinding af synkroniseringsproblemer

< Forrige / Næste >

Tips til fejlfinding af synkroniseringsproblemer

Når du tilføjer og redigerer noter på en enhed, så synkroniserer Evernote ændringerne med vores servere og derefter med dine andre enheder. Hvis dine noter ikke synkroniseres korrekt skal du følge nedenstående trin.

• Tjek at du har forbindelse til internettet - Åbn enhedens webbrowser og gå til en hvilken som helst hjemmeside for at sikre, at du har forbindelse til internettet.
  • Log ind på Evernote Web - Hvis du ved, at en enhed allerede er blevet synkroniseret og du stadig ikke kan se dine opdaterede noter på en anden enhed, så kan du prøve at tjekke om du kan se dem i Evernote Web. Det viser dig om dine ændringer allerede er blevet gemt på Evernote-serverne.
  • Genstart din computer eller enhed - Du kan muligvis rette synkroniseringsfejl ved at genstarte en enhed.
  • Opdater til den nyeste version af Evernote - Synkroniseringsfejl løses ofte med produktopdateringer. Download den nyeste version af Evernote fra din app-butik eller via Evernotes hjemmeside.
  • Tjek Evernote Hjælp og indlæring - Hvis Evernote viser en fejlmeddelelse under synkroniseringen, så kan du prøve at søge efter fejlmeddelelsen i Evernote Hjælp og indlæring for at se, om der findes forslag til hvordan du kan løse problemet.
  • Tjek Evernotes statusblog - Hver uge opdateres Evernote-serverne med nye versioner af de forskellige softwarekomponenter, der driver tjenesten. I løbet af denne periode kan tjenesten være langsom eller tilmed midlertidigt utilgængelig. Se status.evernote.com for at sikre, at synkroniseringsfejlen ikke skyldes et serverproblem.
  • Tøm din 'Papirkurv'-notesbog - Nogle gange kan en note i din 'Papirkurv'-notesbog forårsage synkroniseringsproblemer. I dette tilfælde kan synkroniseringsproblemerne muligvis løses ved at du tømmer 'Papirkurven'. Det er ikke muligt at gendanne noter når først de er blevet slettet fra 'Papirkurven'.
  • Evernote til Windows - Hvis du bruger en Windows-computer skal du kontrollere, at Arbejd offline ikke er markeret i filmenuen for Internet Explorer. Internet Explorer anvendes når Evernote til Windows synkroniseres.
  • Evernote Basic - Hvis du har Evernote Basic skal du kontrollere, at du ikke har mere end to enheder knyttet til din konto under dine kontoindstillinger.
  • Afinstaller/reinstaller Evernote - Før du afinstallerer Evernote skal du sikre dig, at alle dine noter er synkroniseret og synlige i Evernote Web. Du kan eventuelt også sikkerhedskopiere eller gemme en kopi af dine noter. Sådan afinstalleres og reinstalleres Evernote på din enhed.

Hvis ingen af disse forslag hjælper bedes du kontakte os. Det er en stor hjælp hvis du medtager følgende når du indsender din anmodning:

• En kopi af din aktivitetslog
  • En beskrivelse af hvad der sker
  • Hvilken version af Evernote du bruger
  • Hvilken enhed dine noter ikke vises på
  • En liste over alle de trin du har afprøvet før du kontaktede Evernote Support

Nøgleord:

• problemer med synkronisering
  • synkroniser
  • synkroniseret
  • synkronisering
  • synket
  • synkroniserer
  • synkroniser
  • synkronisering
  • synkroniserer
  • kan ikke synkronisere
  • synkroniserer ikke
  • synkroniseringsproblemer
  • problemer med synkronisering
  • synkroniseringsfejl
  • fejl ved synkronisering
  • fejlmeddelelse