Evernote synkroniserer ikke – hvad skal jeg gøre?

Hvis Evernote af en eller anden grund ikke synkroniserer, er her et par ting, du kan gøre for at finde ud af hvorfor og muligvis løse problemet:

• Tjek, at du er tilsluttet til internettet – det er muligt, at Evernotes synkroniseringsfejl skyldes manglende forbindelse på din enhed. En nem måde at kontrollere dette er at foretage noget uafhængigt af Evernote, som kræver en aktiv internetforbindelse: besøge et websted i din browser, tjekke din e-mail osv.
  • Prøv at genstarte din computer eller enhed – ganske enkelt at genstarte en enhed kan rette eventuelt en synkroniseringsfejl.
  • Opgrader til den seneste version af Evernote  – synkroniseringsfejl rettes tit med produktopdateringer. Download den seneste version af Evernote fra din app-butik eller fra Evernote-webstedet.
  • Søg efter fejlmeddelelse – hvis Evernote viser en fejlmeddelelse, når du forsøger at synkronisere, så prøv at søge i Evernote-vidensbasen efter fejlmeddelelsen, og se om der er forslag til løsning af problemet.
  • Tjek Evernotes statusblog – hver uge opdateres Evernote-serverne med nye versioner af de forskellige softwarekomponenter, som tjenesten drives af. I løbet af den periode kan tjenesten være langsom eller endog sporadisk utilgængelig. Tjek status.evernote.com for at sikre, at der ikke er et problem på serversiden, som forårsager dine synkroniseringsproblemer.
  • Hvis du bruger en Windows-computer, skal du sikre, at Internet Explorer ikke er i offline-tilstand ved at kontrollere, at Arbejd offline ikke er markeret i Internet Explorers fil-menu.

Hvis ingen af disse forslag afhjælper den manglende evne til at synkronisere, eller hvis der stadig ikke kan oprettes forbindelse til Evernotes servere, bedes du kontakte Evernote-support. Når du sender en anmodning om support, vil det spare tid, hvis du vedlægger en kopi af aktivitetsloggen fra selve Evernote-applikationen. Følg instruktionerne her for at hente din aktivitetslog.