Del en note via e-mail

< Forrige / Næste >

Del en note via e-mail

Når du deler en note via e-mail, så sender du et snapshot af den pågældende note på det tidspunkt, hvor du deler den. Eventuelle ændringer du foretager i indholdet vil ikke være synlige for andre du tidligere har delt noten med. Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at dele en note via e-mail.

• Mac

1. Høreklik på den note du gerne vil dele.
    2. Vælg Del note.
    3. Klik på knappen Mere deling og vælg derefter E-mail en kopi…
    4. Indtast mindst én e-mailadresse (eller vælg mindst én kontaktperson) og inkluder en valgfri meddelelse.
    5. Klik på Send.

Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig i det nye Evernote til Mac.

• Windows

1. Høreklik på den note du gerne vil dele.
    2. Vælg Del > Send en kopi.
    3. Indtast mindst én e-mailadresse (eller vælg mindst én kontaktperson) og inkluder en valgfri meddelelse.
    4. Klik på Send.

Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig i det nye Evernote til Windows.

• iPhone, iPad og iPod touch

1. Åbn den note du gerne vil dele.
    2. Tryk på knappen Del note (silhuet med et plustegn).
    3. Tryk på Flere delingsmuligheder og vælg E-mail kopi af note.
    4. Indtast mindst én e-mailadresse (eller vælg mindst én kontaktperson).
    5. Tryk på Send.

Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig i det nye Evernote til iOS.

• Android

1. Åbn den note du gerne vil dele.
    2. Tryk på menuknappen (tre prikker) og tryk derefter på Del.
    3. Tryk på menuknappen (tre prikker) på det efterfølgende skærmbillede og vælg E-mail kopi af note.
    4. Indtast mindst én e-mailadresse (eller vælg mindst én kontaktperson).
    5. Tryk på Send.
  • Web

1. Åbn den note du gerne vil dele.
    2. Klik på pil ned på knappen Del.
    3. Vælg E-mail.
    4. Indtast mindst én e-mailadresse (eller vælg mindst én kontaktperson) og inkluder en valgfri meddelelse.
    5. Klik på Send.

Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig i det nye Evernote Web.

Nøgleord:

• e-mail
  • send en note pr. e-mail
  • e-mailadresse
  • e-maile
  • del en note
  • del en note via e-mail
  • del via e-mail
  • deling af en note