Sådan opsætter du Evernote-widgeten på Android

Android Evernote-widget

Med Evernote-widgeten kan du oprette noter direkte fra en Android-startskærm uden først at starte selve Evernote-appen.

Brug Evernote-widgeten til hurtigt at oprette nye noter og gemme indhold, der vises lokalt såsom hjemmesider, billeder og lydoptagelser.

Sådan konfigurerer du din Evernote-widget

Evernote-widgeten er inkluderet i Evernote til Android-installationen.

Tilføj Evernote-widget til Android
  1. Find plads på din startskærm og hold knappen nede
  2. Tryk på fanen Widgets
  3. Find Evernote-widgetmulighederne
  4. Tryk og hold på den widget, du ønsker, og træk den til din startskærm

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan installerer jeg Evernote-widgeten direkte fra Play Store?

Evernote-widgeten er ikke længere en separat app men er nu indbygget i Evernote-appen. Opdater din Evernote-app til version 7.2 eller senere fra Play Store for at få adgang til widgeten.

Kan jeg vende tilbage til det gamle widget hvis jeg foretrækker at bruge den version?

Den gamle Evernote-widget er ikke længere tilgængelig.

Hvorfor kan jeg kun se 1 x 1 Evernote-widgetmuligheden?

Evernote skal være installeret på intern enhedshukommelse for at få adgang til widgetmulighederne 4 x 1 eller 4 x 2. For at flytte appen skal du gå til Indstillinger > Apps > Evernote og flytte appen fra SD-kortet til den interne enhedshukommelse.

Hvordan får jeg temaet 'Mørk' på min widget?

Temaet 'Mørk' er kun tilgængeligt på widgeten 4 x 2. Tryk på tandhjul-knappen for at få adgang til siden 'Tilpas widget'. Vælg derefter temaet 'Mørk' og tryk på Gem.

Nøgleord:

• android
  • android widget
  • opret fra låst
  • lås skærm
  • låst skærm
  • lynnote
  • widget