Konfigurer Evernote-widgeten på Android

< Forrige / Næste >

Konfigurer Evernote-widgeten på Android

Du kan oprette noter hurtigere med Evernote-widgeten hvis du starter Evernote fra et hvilket som helst sted på din Startside.

Sådan konfigurerer du din Evernote-widget

Evernote-widgeten er inkluderet i Evernote til Android-installationen.

Tilføj Evernote-widget til Android
  1. Find et tomt sted på din Startside og hold knappen nede.
  2. Tryk på widgets-fanen.
  3. Find mulighederne for Evernote-widget.
  4. Tryk og hold på den ønskede widget og træk den til din Startside.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor kan jeg ikke se liste-widgeten?

Hvis du anvender det nye Evernote til Android er de eneste tilgængelige widgets på nuværende tidspunkt handlingslinjen, enkelthandlings-widgeten og enkel note-widgeten. Liste-widgeten vil blive tilgængelig i en fremtidig udgivelse.

Hvordan installerer jeg Evernote-widgeten direkte fra Play Store?

Evernote-widgeten er indbygget i Evernote-appen (version 7.2 eller nyere).

Nøgleord:

• android
  • android widget
  • opret fra låst
  • lås skærm
  • låst skærm
  • lynnote
  • widget