Føj Evernote-widgetten til din Android-startskærm

< Forrige / Næste >

Føj Evernote-widgetten til din Android-startskærm

Du kan oprette noter hurtigere med Evernote-widgeten hvis du starter Evernote fra et hvilket som helst sted på din Startside. Evernote til Android-appen har følgende widget-typer:

• Handlingslinje
  • Enkelt handling-widget
  • Noteliste-widget
  • Liste-widget for genveje
  • Liste-widget for Opgaver

Føj widget til din startskærm

Liste-widget

Denne widget kan føjes til din startskærm efter du har installeret Evernote-appen på din Android-enhed. Den kræver ingen separat download. Følg disse trin for at føje den pågældende widget til din startskærm:

1. Find en tom plads på din startskærm og hold knappen nede.
  2. Tryk på Widgets.
  3. Find mulighederne for Evernote-widget.
  4. Tryk og hold på den ønskede widget og træk den til din Startside.

Tilpas widget

'Tilpas widget'-skærmen

For at tilpasse den pågældende widget skal du trykke på Evernote-ikonet i øverste højre hjørne.

• For handlings-widgets kan du vælge en eller flere handlinger såsom kamera, enkel note, lyd eller noget andet.
  • For liste-widget kan du vælge noter, opgaver eller genveje.

Nøgleord:

• android
  • android widget
  • opret fra låst
  • lås skærm
  • låst skærm
  • lynnote
  • widget