Brug Work Chat

Brug Work Chat
< Forrige / Næste >

Brug Work Chat

Med Work Chat kan du hurtigt og nemt sende beskeder til andre Evernote-brugere og samarbejde om delte noter og notesbøger. Work Chat er ikke designet til at erstatte andre chat-apps.

Send en Work Chat-besked

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at sende en besked med Work Chat.

  • Mac

    Det nye Evernote til Mac

    1. Klik på Work Chat i navigationsmenuen.
    2. Klik på knappen Ny chat (blyant i en firkant).

    Ældre version af Evernote til Mac

    1. Klik på Work Chat i navigationsmenuen.
    2. Klik på + Ny chat -knappen øverst på din liste over meddelelser.
  • Windows

    Det nye Evernote til Windows

    1. Klik på Work Chat i navigationsmenuen.
    2. Klik på knappen Ny chat (blyant i en firkant).

    Ældre version af Evernote til Windows

    1. Klik på Work Chat i navigationsmenuen.
    2. Klik på + Ny chat -knappen øverst på din liste over meddelelser.
  • iPhone, iPad og iPod touch

    The new Evernote for iOS
    1. Tryk på Work Chat i navigationsmenuen.
    2. Tryk på knappen Ny chat (blyant i en firkant).
    Older version of Evernote for iOS
    1. Tryk på Konto-fanen og tryk derefter på Work Chat.
    2. Tryk på +-knappen.
  • Android

    1. Tryk på Work Chat i navigationsmenuen.
    2. Tryk på +-knappen.
  • Web

    1. Klik på Work Chat i navigationsmenuen.
    2. Klik på knappen Ny chat (blyant i en firkant).

    Bemærk: Work Chat er kun tilgængelig i den ældre version af Evernote Web. Det nye Evernote Web understøtter ikke Work Chat.

Inviter personer til at chatte

Du kan føje flere deltagere til en chat. Eftersom Work Chat-beskeder er private for dig og deltagerne i en chat, så er det kun deltagerne der kan se beskederne når du har startet en chat. Hvis du vælger at tilføje en ny deltager, så oprettes en ny chat. For at invitere folk til en ny chat skal du blot indtaste deres navne eller vælge dem fra listen over foreslåede kolleger. 

Du kan også chatte med folk fra dine personlige kontaktlister:

  • Tidligere Evernote-kontakter du har chattet med eller har delt noter med
  • Kolleger fra din virksomheds Evernote Business-konto (kun Evernote Business)
  • Kontakter fra adressebogen på din computer eller enhed (tilgængelig for Windows, Mac, Android og iPhone samt iPad og iPod touch)
  • Gmail-kontakter (tilgængelig for Windows, Web, Android og iPhone samt iPad og iPod touch)
  • Outlook-kontakter  (kun Windows) 

Bemærk: For at du kan få vist en liste over modtagere og deres profilbilleder fra en hvilken som helst af dine kontaktlister i Evernote, så skal du give Evernote tilladelse til at få adgang til disse lister. Disse kontakter gemmes ikke på Evernote-servere.

Work Chat-invitationer og -meddelelser

Når du har inviteret en person til en chat vil vedkommende se et pop op-vindue og et Work Chat-badge på deres computer eller enhed, der underretter dem herom. Hvis dine modtagere ikke har en Evernote-konto vil de modtage en e-mail eller sms*, der underretter dem om, at de har modtaget en Work Chat-besked fra dig. Vedkommende kan derefter vælge at tilmelde sig eller logge på Evernote for at få vist den delte notesbog og chatte med dig.

Du behøver ikke bekymre dig om hvorvidt et telefonnummer eller en e-mailadresse er knyttet til en chatmodtagers konto. Hvis personen allerede har en eksisterende Evernote-konto og du sender en besked til et telefonnummer eller e-mailadresse, der ikke er knyttet til den pågældende konto, så kan vedkommende føje disse nye kontaktoplysninger til deres eksisterende konto og derefter få vist din besked.

Bemærk: Funktionen for sms-invitation er ikke tilgængelig i alle lande.

Accept af en invitation

Når en modtager accepterer en invitation til en chat vises pop op-meddelelser på vedkommendes skærm hver gang en ny chatbesked sendes. Disse meddelelser viser afsenderens navn sammen med de første par ord eller linjer i beskeden. Hvordan disse meddelelser vises og hvor længe de vises på skærmen varierer afhængig af hvilket Evernote-produkt, du anvender. 

Få vist eller fortsæt tidligere chats

Vælg Work Chat i navigationsmenuen for at få vist en liste over tidligere Work Chat-chats, du har deltaget i. Find en eksisterende chat og tilføj en ny besked til den. Du kan slette en chat, men husk at når du har slettet den, så har du ikke længere adgang til noten eller til eventuelle referencer den måtte have til delte noter.

Bemærk: Alle Work Chats du sletter vil kun blive slettet fra din egen konto. Chatten forbliver synlig for de andre chatdeltagere.

LANGUAGES_PRODUCT

Nøgleord:

  • chat
  • send en chat
  • send en besked