Hurtigstart for Work Chat

< Forrige / Næste >

Hurtigstart for Work Chat

Med Work Chat kan du kommunikere og samarbejde med andre om dit arbejde uden at forlade Evernote. Del idéer med alle, uanset om de bruger Evernote eller ej.

Send en besked i Work Chat

Start en Work Chat med en eller flere personer.

• Mac og Windows

Det nye Evernote til Mac og Windows: Vælg Work Chat via navigationsmenuen og klik derefter på knappen New Chat (blyant i en firkant).

Ældre version af Evernote til Mac og Windows: Vælg Ny chat via Evernote-værktøjslinjen.

• iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS: Tryk på de tre linjer i nederste venstre hjørne for at åbne menuen, tryk på Work Chat og derefter på Ny chat-knappen (blyant i en firkant).

Ældre version af Evernote til iOS: Åbn Konto-fanen, tryk på Work Chat og tryk derefter på den grønne plusknap (+).

• Android

Det nye Evernote til Android: Tryk på de tre linjer i nederste venstre hjørne for at åbne menuen, tryk på Work Chat og derefter på Ny chat-knappen (blyant i en firkant).

Ældre version af Evernote til Android: Vælg Work Chat i navigationsmenuen og tryk derefter på Ny chat.

• Web

Vælg Work Chat-knappen (taleboble med en pil) og klik derefter på Work Chat-knappen øverst til højre i chatlisten.

Bemærk: Kun tilgængelig i den ældre version af Evernote Web. Det nye Evernote Web understøtter ikke Work Chat.

Nøgleord:

• chat
  • samarbejde
  • rediger og inviter
  • tilladelser
  • send en chat
  • send en besked
  • del noter
  • deling af noter
  • få vist og rediger
  • work chat