Hurtigstart for Work Chat

< Forrige / Næste >

Hurtigstart for Work Chat

Med Work Chat kan du kommunikere og samarbejde med andre om dit arbejde uden at forlade Evernote. Del noter eller notesbøger og udveksl idéer med alle, uanset om de bruger Evernote eller ej.

Når du har delt en note med dit team, så kan du til enhver tid se hvem der ellers får vist eller redigerer noten og starte en chat med vedkommende.

Start en Work Chat i 3 trin:

Trin 1 label

Opret en ny Work Chat

Skærmbillede af Work Chat-ikonet i iOS

Start en Work Chat med en eller flere personer.

1. Find og vælg Work Chat-knappen på din computer eller mobilenhed:

• Mac og Windows

The new Evernote for Mac and Windows: Select Work Chat from the navigation menu, then click the New Chat button (pencil in a square).

Ældre version af Evernote til Mac og Windows: Vælg Ny chat via Evernote-værktøjslinjen.

• iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS: Tryk på de tre linjer i nederste venstre hjørne for at åbne menuen, tryk på Work Chat og derefter på Ny chat-knappen (blyant i en firkant).

Ældre version af Evernote til iOS: Åbn Konto-fanen, tryk på Work Chat og tryk derefter på den grønne plusknap (+).

• Android

Vælg Work Chat i navigationsmenuen og tryk derefter på Ny chat.

• Web

Vælg Work Chat-knappen (taleboble med en pil) og klik derefter på Work Chat-knappen øverst til højre i chatlisten.

Bemærk: Kun tilgængelig i den ældre version af Evernote Web. Det nye Evernote Web understøtter ikke Work Chat.

2. Indtast e-mailadressen på en eller flere modtagere og vælg eller tryk derefter på Send.

Trin 2 label

Del en note i Work Chat

Skærmbillede af deling i Work Chat

Deling af en individuel note i Work Chat:

1. Vælg en note i notelisten.
  2. Vælg Del (Mac og Windows) eller tryk på Del-knappen (Android og iPhone, iPad og iPod touch).
  3. Vælg Inviter en person (Det nye Evernote til iOS), og indstil tilladelsesniveauet til 'Kan redigere og invitere', 'Kan redigere' eller 'Kan få vist'.
  4. Sørg for, at der er mindst én modtager, indtast en besked og tryk derefter på Send.

Trin 3 label

Se hvem der får vist dine delte noter

Tilstedeværelse i Work Chat

Når du har delt en note kan du på et hvilket som helst tidspunkt se, hvem der viser eller redigerer den pågældende note.

Nøgleord:

• chat
  • samarbejde
  • rediger og inviter
  • tilladelser
  • send en chat
  • send en besked
  • del noter
  • deling af noter
  • få vist og rediger
  • work chat