Ændringer i Evernotes abonnementsordninger

< Forrige / Næste >

Ændringer i Evernotes abonnementsordninger

Eftersom vi konstant forbedrer vores produkter og tjenester, så gør vi det ligeledes lettere at få overblik over hvilken abonnementsordning, der passer til dig. Derfor har vi ændret vores udvalg af ordninger, som vi lancerer løbende, for at kunne tilbyde flere valgmuligheder og funktioner for at sikre, at Evernote passer bedre til den måde du arbejder på.

Det nye udvalg af ordninger inkluderer:

Se nedenstående tabel for mere information om hver enkelt ordning.

Din tidligere ordning Din nye ordning Hvad det betyder for dig
Evernote Basic Evernote Free
  • Din Evernote Basic-ordning hedder nu Evernote Free.
  • Prisen på din ordning er ikke blevet ændret. Den er stadig gratis.
  • Du har alle de samme Evernote-funktioner og -tjenester som du havde før, ligesom du får adgang til helt nye Opgaver.
Evernote Plus Ingen ændring
  • Du vil stadig være på din Evernote Plus-ordning mens den er tilgængelig og så længe du opretholder et aktivt abonnement. Bemærk: Denne ordning er ikke længere tilgængelig for nye abonnementer.
  • Prisen på dit abonnement er ikke blevet ændret.
  • Du har alle de Evernote-funktioner og -tjenester som du havde før, ligesom du får adgang til helt nye Opgaver.
Evernote Premium - ældre pris

Bemærk: Dette gælder for kunder, som betaler en lavere pris end den seneste pris, der vises på vores hjemmeside og i app-butikkerne. For at få mere info kan du se FAQ nedenfor.
Ingen ændring
  • Du vil stadig være på din Evernote Premium-ordning mens den er tilgængelig og så længe du opretholder et aktivt abonnement. Bemærk: Denne ordning er ikke længere tilgængelig for nye abonnementer.
  • Prisen på dit abonnement er ikke blevet ændret.
  • Du har alle de Evernote-funktioner og -tjenester som du havde før, ligesom du får adgang til helt nye Opgaver.
Evernote Premium - vejledende pris

Bemærk: Dette inkluderer kunder, der har købt et årligt Premium-abonnement til en nedsat pris, der tilbydes gennem en af vores kampagner, og som endnu ikke har fornyet abonnementet til den senest offentliggjorte pris.
Evernote Personal
  • Du er blevet opgraderet til en helt ny og mere kraftfuld Evernote-ordning: Evernote Personal.
  • Prisen på dit abonnement er ikke blevet ændret.*
  • Du har alle de Evernote-funktioner og -tjenester som du havde før, ligesom du får adgang til helt nye Opgaver og Google Kalender-integration.
* In Argentina, Brazil, India, Japan, Turkey, and United Kingdom, you may see that the price of Personal is higher for new subscribers than the price Premium was offered at. This does not impact existing subscribers.
Evernote Professional
  • En helt ny abonnementsordning der er designet til superbrugere og fagfolk, der vil have alt det bedste fra Evernote.
  • Du har alle de Evernote-funktioner og -tjenester som Evernote Personal, ligesom du får adgang til helt nye og avancerede Opgaver, Google Kalender-integration og meget mere.
Evernote Business Evernote Teams
  • Din Evernote Business-ordning hedder nu Evernote Teams.
  • Prisen på dit abonnement er ikke blevet ændret.
  • Du beholder alle de Evernote-funktioner og -tjenester som du havde før, ligesom du får adgang til helt nye og avancerede Opgaver, Google Kalender-integration og meget mere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er anderledes ved de nye ordninger?

Vores nye ordninger er blevet redesignet for at tilbyde flere valg og dermed passe bedre til den måde, du arbejder på. Du kan få mere at vide ved at besøge hver af de nedenstående sider:

Kan jeg stadig forny min ordning hvis jeg er på en gammel ordning?

Ja. Så længe du opretholder dit abonnement med automatisk fornyelse kan du forblive på din nuværende Plus- eller Premium-ordning til den ældre pris (så længe denne er tilgængelig). Premium-kunder der automatisk er blevet opgraderet til Personal kan ikke vende tilbage til Premium; disse kunder vil dog fortsat få samtlige fordele ved Premium ligesom de får adgang til helt nye funktioner i Evernote Personal.

Hvordan opgraderer jeg til en ny ordning?

Besøg Sådan administrerer du dit Evernote-abonnement for at læse mere om hvordan du opgraderer dit Evernote-abonnement.

Kan jeg vende tilbage til eller starte et nyt Evernote Plus- eller Premium-abonnement?

Nej. Evernote Plus og Evernote Premium kan ikke længere købes (heller ikke selvom du tidligere har haft et af disse abonnementer).

Hvorfor blev jeg ikke automatisk opgraderet til Evernote Personal?

Hvis du ikke automatisk blev opgraderet til Evernote Personal, så betyder det, at du betaler en ældre pris på din abonnementsordning. Du er velkommen til at opgradere til den nye Personal-ordning til den aktuelle pris.

Hvis jeg er Premium-kunde, hvordan kan jeg så se om jeg betaler den vejledende pris eller en ældre pris?

Vi har sendt e-mails til alle kunder før disse ændringer. Se venligst den e-mail, du har modtaget. Hvis der i e-mailen står, at din ordning vil blive opgraderet (uden prisændring), så betaler du den vejledende pris. Hvis der i e-mailen står, at din Evernote Premium-ordning ikke vil blive ændret, så betaler du en ældre pris, og du vil bevare den samme ordning med adgang til alle de funktioner og tjenester du havde før.

Er jeg tvunget til at opgradere til en ny ordning?

Nogle kunder er automatisk blevet opgraderet til en ny ordning. Andre kunder (som f.eks. dem med Plus- eller Premium-abonnementer til ældre priser) forbliver på deres nuværende ordning. Hvis du er kunde, der forbliver på din nuværende ordning, så behøver du ikke på nuværende tidspunkt at opgradere til en ny ordning.

Mister jeg nogen funktioner som jeg i øjeblikket betaler for?

Du vil ikke miste funktioner, der er en del af din abonnementsordning, såsom et ubegrænset antal enheder og større månedlige uploads.

Jeg har en Evernote Business-konto og har læst, at jeg også skal opdatere min Evernote-app. Er det korrekt?

Vi anbefaler kraftigt at du opdaterer til den seneste version af Evernote. Når vi lancerer nye funktioner vil de kun være tilgængelige i vores nyeste apps. Som en del af app-opdateringen vil du muligvis også blive bedt om at opdatere din Evernote Teams-konto, hvis du ikke allerede har gjort det. Se Opdater din Evernote Teams-konto for at få flere oplysninger.