Fjern Evernote-data fra din Mac- eller Windows-enhed

< Forrige / Næste >

Fjern Evernote-data fra din Mac- eller Windows-enhed

Når du logger ud af apps for det nye Evernote til Mac og det nye Evernote til Windows, så vil du muligvis blive spurgt om du vil gemme dine Evernote-data på din enhed. Dette alternativ er markeret som standard, og det giver dig mulighed for hurtigt at få adgang til dine data når du logger ind uden at skulle synkronisere hele din konto hver gang.

Der findes visse scenarier hvor du måske vil eller har brug for at fjerne gemt data fra din enhed. Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at gøre dette.

• Mac

Før du starter skal du sørge for, at dine noter er synkroniseret.

1. Afslut Evernote.
    2. Åbn Finder.
    3. Vælg Gå > Gå til mappe...i menulinjen.
    4. Indsæt ~/Library/Application Support/ i tekstfeltet og klik på Go. Hvis du ikke kan finde dette katalog kan du prøve med: ~/Library/Containers/com.evernote.Evernote/Data/Library/Application Support/.
    5. Slet mappen "Evernote".
    6. Åbn Evernote og log ind.

Hvis du modtager en macOS-meddelelse om at Evernote skal have adgang til din Keychain Access-app, så skal du indtaste adgangskoden til din Macs administrator (det samme som du bruger til at logge på din computer) og klikke på Tillad altid. Evernote kræver adgang til Keychain Access på din Mac for at kunne skrive dine Evernote-legitimationsoplysninger i appen. Evernote har kun adgang til sine egne Keychain Access-objekter og vil ikke få adgang til andre legitimationsoplysninger, der er gemt i appen.

• Windows

Før du starter skal du sørge for, at dine noter er synkroniseret.

1. Tryk på Ctrl + Shift + Esc på dit tastatur for at åbne opgavemanager.
    2. Vælg Flere detaljer for at vise baggrundsprocesserne.
    3. Vælg alle processer med "Evernote" i titlen og afslut dem.
    4. Åbn Windows Stifinder.
    5. Indsæt %appdata% i vinduets sidehoved og tryk på Enter.
    6. Slet mappen "Evernote".
    7. Åbn Evernote og log ind.