Føj et flag til en opgave

< Forrige / Næste >

Føj et flag til en opgave

Du kan føje et flag til en opgave for at skelne den fra de andre opgaver på din huskeliste. Flag er ikke knyttet til hverken datoer eller tidspunkter. De fungerer udelukkende som en visuel indikator du kan bruge til at angive prioritet eller gøre opmærksom på en opgave.

Opgaver der er markeret med flag har et lille flagikon ved siden af dem.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig med et Personal-, Professional- eller Teams-abonnement.

Føj et flag til en opgave

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at føje et flag til en opgave.

• Mac

Klik et vilkårligt sted i opgavetitlen for at bringe redigeringsværktøjet til opgaver frem, og klik derefter på flagknappen til højre for opgavetitlen. Klik igen på flagknappen for at fjerne flaget.

• Windows

Klik et vilkårligt sted i opgavetitlen for at bringe redigeringsværktøjet til opgaver frem, og klik derefter på flagknappen til højre for opgavetitlen. Klik igen på flagknappen for at fjerne flaget.

• iOS

Tryk et vilkårligt sted i opgavetitlen for at bringe redigeringsværktøjet til opgaver frem, og tryk derefter på flagknappen i værktøjslinjen over tastaturet. Tryk igen på flagknappen for at fjerne flaget.

• Android

Tryk et vilkårligt sted i opgavetitlen for at bringe redigeringsværktøjet til opgaver frem, og tryk derefter på flagknappen i værktøjslinjen over tastaturet. Tryk igen på flagknappen for at fjerne flaget.

• Web

Klik et vilkårligt sted i opgavetitlen for at bringe redigeringsværktøjet til opgaver frem, og klik derefter på flagknappen til højre for opgavetitlen. Klik igen på flagknappen for at fjerne flaget.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg læse mere om opgaver?

For at få mere at vide kan du se Oversigt over Opgaver.

Kan jeg ændre farven på flaget?

Nej. Flaget findes på nuværende tidspunkt kun i rød.

Hvad sker der med mine flag hvis jeg opsiger mit abonnement?

Dine opgaver vil bevare alle flag, der blev tilføjet før dit abonnement blev opsagt. Du vil dog ikke kunne tilføje eller redigere flag for nye eller eksisterende opgaver.