Føj påmindelser til en opgave

< Forrige / Næste >

Føj påmindelser til en opgave

Opgavepåmindelser giver dig mulighed for at indstille en bestemt dato og et bestemt tidspunkt hvor du vil modtage en påmindelsesmeddelelse. Du kan tilføje op til fem påmindelser til en individuel opgave. Når du føjer en påmindelse til en opgave vil du modtage en meddelelse i appen på den angive dato og tidspunkt (hvis du har aktiveret meddelelser).

Opgaver med påmindelser har et lille klokkeikon ved siden af dem.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig med et Personal-, Professional- eller Teams-abonnement.

Tilføj en opgavepåmindelse

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at føje en påmindelse til en opgave.

• Mac

Klik et vilkårligt sted i opgavetitlen for at bringe redigeringsværktøjet til opgaver frem, og klik derefter på klokken med et plustegn til højre for opgavetitlen. Vælg en forudindstillet tidsperiode eller klik på en dato i kalenderen for at vælge en bestemt dato og et bestemt tidspunkt.

• Windows

Klik et vilkårligt sted i opgavetitlen for at bringe redigeringsværktøjet til opgaver frem, og klik derefter på klokken med et plustegn til højre for opgavetitlen. Vælg en forudindstillet tidsperiode eller klik på en dato i kalenderen for at vælge en bestemt dato og et bestemt tidspunkt.

• iOS

Tryk et vilkårligt sted i opgavetitlen for at bringe redigeringsværktøjet til opgaver frem, og tryk derefter på klokken med et plustegn i værktøjslinjen over tastaturet. Vælg en forudindstillet tidsperiode eller tryk på Vælg et tidspunkt for at vælge en bestemt dato og et bestemt tidspunkt.

• Android

Tryk et vilkårligt sted i opgavetitlen for at bringe redigeringsværktøjet til opgaver frem, og tryk derefter på klokken med et plustegn i værktøjslinjen over tastaturet. Vælg en forudindstillet tidsperiode eller tryk på Vælg et tidspunkt for at vælge en bestemt dato og et bestemt tidspunkt.

• Web

Klik et vilkårligt sted i opgavetitlen for at bringe redigeringsværktøjet til opgaver frem, og klik derefter på klokken med et plustegn. Vælg en forudindstillet tidsperiode eller klik på en dato i kalenderen for at vælge en bestemt dato og et bestemt tidspunkt.

Standardpåmindelser for opgaver

Du kan aktivere standard-opgavepåmindelser så Evernote automatisk indstiller påmindelser når du tilføjer en forfaldsdato og et klokkeslæt til en opgave.

Mens standardpåmindelser er indstillet til at ske på forfaldsdatoen, så kan du også vælge op til 5 forudindstillede tidsperioder for hvornår du gerne vil modtage en påmindelse.

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at aktivere standard-opgavepåmindelser.

• Mac

1. Klik på knappen Indstillinger (tandhjul) ud for dit navn øverst i venstre navigationsmenu.
    2. Gå til Indstillinger > Opgaver og markér afkrydsningsfeltet ud for “Automatiske opgavepåmindelser”.
    3. Vælg én eller flere tidsperioder hvor du gerne vil modtage påmindelser (op til 5).
  • Windows

1. Klik på knappen Indstillinger (tandhjul) ud for dit navn øverst i venstre navigationsmenu.
    2. Gå til Indstillinger > Opgaver og markér afkrydsningsfeltet ud for “Automatiske opgavepåmindelser”.
    3. Vælg én eller flere tidsperioder hvor du gerne vil modtage påmindelser (op til 5).
  • iOS

1. Tryk på de tre linjer i nederste venstre hjørne for at åbne menuen.
    2. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af menuen og vælg Opgaver > Standardpåmindelser for opgaver.
    3. Slå Standardpåmindelsertil.
    4. Tryk på På forfaldsdato for at redigere den forudindstillede tidsperiode eller tryk på Tilføj en anden påmindelse for at vælge en tidsperiode for en ekstra påmindelse (op til 5).
  • Android

1. Tryk på de tre linjer i nederste venstre hjørne for at åbne menuen.
    2. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af menuen og vælg Opgaver > Standardpåmindelser for opgaver.
    3. Slå Standardpåmindelsertil.
    4. Tryk på På forfaldsdato for at redigere den forudindstillede tidsperiode eller tryk på Tilføj en anden påmindelse for at vælge en tidsperiode for en ekstra påmindelse (op til 5).
  • Web

1. Klik på knappen Indstillinger (tandhjul) ud for dit navn øverst i venstre navigationsmenu.
    2. Gå til Indstillinger > Opgaver og markér afkrydsningsfeltet ud for “Automatiske opgavepåmindelser”.
    3. Vælg én eller flere tidsperioder hvor du gerne vil modtage påmindelser (op til 5).

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg læse mere om opgaver?

For at få mere at vide kan du se Oversigt over Opgaver.

Hvad er formålet med hhv. en forfaldsdato og en opgavepåmindelse?

En forfaldsdato er tænkt som den dato, hvor en opgave skal være afsluttet eller gennemført. Afhængig af opgaven kan det være ske, at forfaldsdatoen og opgavepåmindelsen er den samme. Her er nogle eksempler på hvornår du kan bruge den ene, den anden eller begge dele:

• Din opgave "Færdiggør selvangivelse" har en forfaldsdato på den 15. april. Du bør indstille en eller flere opgavepåmindelser før denne dato, der kan hjælpe dig med at få opgaven gjort før du når frem til forfaldsdatoen.
  • Din opgave "Ring til mor" har muligvis ingen forfaldsdato, men du kan tilføje en påmindelse der minder dig om hvornår du skal udføre opgaven.
  • Din opgave "Skriv kapitel 1 færdigt" har en forfaldsdato i næste uge, men du behøver ingen meddelelser, der minder dig om at du skal skrive. (Eller måske er det lige præcis dét du behøver for at få det gjort!)

Kan jeg føje mere end én påmindelse til en opgave?

Ja. Hver opgave kan have op til fem påmindelser.

Kan jeg føje en tilbagevendende (gentagende) påmindelse til en opgave?

Nej. Men ved at tilføje en påmindelse til en tilbagevendende opgave kan du modtage en gentagende påmindelse på hver forfaldsdato i gentagelsesplanen.

Hvorfor modtager jeg ikke meddelelser om mine påmindelser?

Du skal aktivere meddelelser for Evernote for at kunne modtage meddelelser om opgavepåmindelser. Se Aktivér meddelelser for Evernote for at lære hvordan du gør.

Hvad sker der med mine opgavepåmindelser hvis jeg opsiger mit abonnement?

Dine opgaver vil bevare alle påmindelser, der blev tilføjet før dit abonnement blev opsagt, og du modtager ligeledes meddelelser om dem. Du vil dog ikke kunne tilføje eller redigere påmindelser for nye eller eksisterende opgaver.